Подарък за любимия човек!

15.09.2015 | Автор: | Публикувано в: Друго

Подари усмивка. Подари щастие. Подари и радост. Не е ли е крайно време да се откъснем от сивото ежедневие, заливащо ни всекидневно с проблеми и негативизъм, чиято обединяваща сила снема озаряващите усмивки от лицата на най-близките ни същества?

Спри се за секунда, помисли кога за последно си направил нещичко, казал си мила дума на родител, половинка или приятел? Оценяваш ли присъствието на тези толкова важни хора в живота си? Нека ги зарадваме заедно.

Наближащите лични поводи, каквито са рождените дни,  завършване, годеж, сватби, годишнини и прочее, заслужаващи подобаващо емоционално и запомнящо се отбелязване с най-близките ви същества, даващи ви стимул и кураж за развитие, но и рамо, на което да поплачете, съвсем не бива да представляват единствените дати от годината, на които именно да се сещаме за богатството, което притежаваме в лицето на толкова благи, честни и добродушни хора, съставляващи собственото ни обкръжение.

Всеки ден може да бъде специален, стига сами да го поискаме, разбира се. Понякога две благи, искрени думи, от които блика любов и отдаденост, могат да преобърнат света ни. Аналогично, две остри и прибързани такива, изстреляни като куршуми могат да разкъсат душата ни, да се запечатат в съзнанието ни и да останат заключени там докато свят светува. Ала не винаги, и думите са всичко.

Обикновената, макар и по детски обмислена и реализирана изненада за любимия или любимата, за невинната ни, още плаха и неразбираща света рожба, за родителя или близкия приятел от детството закърпва дълбоки душевни рани, възвръща отдавна изгубени надежди, предизвиквайки нови, силни и неповторими вълнения.

Цвете, шоколадов бонбон или защо не нещо още по-емоционално и специално като ръчно изработен подарък каквито са специалните пъзели от масова дървесина не бъде именно вашата изненада? Положителният отзвук, който ще получите, ще се отрази и нас вас по един неповторим начин, внасяйки слънчево настроение в иначе сивото ежедневие.

Статията е разработена от екипа на webselo.com –  творческо писане, копирайтинг и езикови преводи, това предлагаме!

Автор:

Аз съм блогър. Моят блог е в българската блог платформа http://eu-bloger.eu . Там можете да регистрирате безплатно своя блог профил. Посещавайте и образователния уебсайт http://razberi.info , в който можете да намерите много учебни материали за ученици и студенти, а ако се интересувате от нови технологии - прегледайте http://eveyn.com , защото там има всичко за новите устройства и новите технологии.

Този автор е публикувал досега 10 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.