Папките придават делови вид на вашите проекти

13.03.2015 | Автор: | Публикувано в: Реклама, Съвети

При работни срещи, презентации и всякакъв вид бизнес отношения е добре да се спазва строг етикет и да се проявява стил и вкус. Важна част от успеха на Вашата бизнес комуникация са на пръв поглед второстепенните помощни средства като папки, визитки, формуляри и фирмени каталози. Всъщност именно чрез тях, вие представяте по категоричен начин вашата компания.

Проявата на вкус към детайлите винаги носи положително впечатление в насрещната страна.

Как да се представите успешно при работна среща, подписване на договор или презентация?

Поднесете фирмени печатни продукти с пълна информация  за вашата работа или фирма. По този начин вие придавате тежест на вашата компания и предизвиквате респект във вашите бизнес партьори.

Един от най-удобните начини да подредите материалите за вашата презентация е чрез папки. Те се използват както в офиси, така и в хотели и ресторанти. С поднасяне на папка при подписване на договор или представяне на продукти и проекти, вие изразявате вашето сериозно отношение към работата и се представяте по най-добрия начин. Подредената информация в папка дава възможност за лесно и бързо запознаване с проекти, работни програми, бизнес планове и значително улеснява комуникацията, особено в случаите в които срещата се провежда между много хора от различни отдели и компании.

Поставете папка с логото на вашия хотел в статите на гостите, за да имат те пълна информация за всички хотелски услуги, които предлагате. Папката с информация може да съдържа важни телефонни номера, ценоразпис, информация за забележителностите на града и самия хотел.

Изборът на видове папки е доста голям. Добрите печатници могат да ви предложат изключителен асортимент – от по-обикновени папки, до такива, които се отличават с изискан вкус и лесно могат да впечатлят отсрещната страна.

Всичко това се постига със специални лакове, хартии и допълнително обработване по заявка на клиента.

Папките от твърд картон са едни от най-популярните печатни продукти, които печатниците изработват. Във всяка една от тях може да има специален прорез, в който се поставя визитка и място да вашата рекламна брошура. Голямото преимущество на този вид папки е че те са изключително

издръжливи и на практика могат да влязат в употреба за всякакъв вид представяне. Това изделие дава възможност за подреждане на различни по формат листи и материали.

Друг чудесен избор за подреждане на информация са обикновените хартиени папки. Те са идеално решение за борба с хаоса от документи в офиса.

Процедурите, които придават завършен вид на всяка папка са щанцоване, топъл печат, ламиниране, селективен лак,   поставяне на релеф. С тях ще ви запознаем подробно в следващата статия.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.