6 причини да рекламирате бизнеса си чрез флаери

04.03.2016 | Автор: | Публикувано в: Бизнес, Реклама

Класическите рекламни материали от сорта на флаери, брошури и листовки винаги са били от полза на бизнеса. Те помагат за това дейността, услугите и продуктите ви да стигнат по-бързо до потенциалните клиенти и съответно да реализирате продажби.

От съществено значение е вашите флаери да притежават приятен дизайн, който грабва окото на потребителите. За целта ви препоръчваме цветни и двустранни хвърчащи листовки, които да раздавате на улицата или да пускате в пощенските кутии.

В тази статия ще споменем 6 причини да рекламирате собствения си бизнес посредством използването на флаери и листовки. Поръчайте по-голям тираж, за да обхванете повече квартали и обекти в населеното ви място.

Защо да използвам флаери?

Първата причина за употребата на флаери с цел реклама е, че това е по-евтиното решение, отколкото презентация в медиите от сорта на телевизия, радио или интернет. За сумата от 250 лева вие може да се сдобиете с 10 000 флаера и дори възможност за безплатно разпространение ако използвате услугите на Printermax София.

На второ място ще вметнем големия потенциал, който имат малките листчета. Ако притежават добър дизайн, то те със сигурност ще предизвикат интерес у получателите си и има голяма възможност последните да се свържат с вас, за да се възползват от офертите ви.

Причина номер три е лесното раздаване на флаерите в градска среда. Достатъчно е само да се пласирате близо до голям търговски обект или културен център, където се намират много хора и да предадете рекламните материали на ръка. Разбира се, не трябва да се натрапвате, а да бъдете учтиви и интелигентни.

Четвъртата позиция е заради информацията, която съдържат флаерите. От двете им страни може да публикувате, както текст, така и снимки. Съдържанието ще стигне до всеки, който вземе флаера и често то може да се разпространи между роднини, приятели и познати на потребителите.

Петата причина за използването на флаери и листовки е, че те могат да съобщават за ваши промоции и отстъпки в магазини, молове, заведения и прочие. Обществото обича намаленията и със сигурност ще запази рекламния материал в джоба си за всеки случай.

На последното шесто място ще изтъкнем удобните формати на флаерите. Те са удобни за носене поради подходящата им големина. Побират се в дрехи, чанти и дори портфейли, като по този начин са винаги на разположение за потребителската маса.

Както сами виждате това са шест основателни причини за рекламиране на фирма, организация, религиозно общество и т.н. Ниските цени на печатните материали ги нарежда на челните места сред опциите за презентация на различните дейности.

Откъде да поръчате малък и голям тираж флаери?

В случай, че сте от София заповядайте във фирма Printermax, която се намира на улица Велчо Атанасов 9. Ако имате въпроси относно печата и разпространението може да ги зададете на мобилен телефон 0879 2000 71, където нашия екип ще ви отговори веднага. При положение, че нямате собствен дизайн за флаерите, то не се тревожете, защото ние ще изготвим такъв напълно безплатно. Очакваме ви!

Автор:

Този автор има 123 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.