Визитни картички на промоция

03.02.2014 | Автор: | Публикувано в: Бизнес, Реклама

Ако се нуждаете от спешен печат на визитни картички и търсите качествена фирма, която да се заеме със задачате значи се намирате на правилното място. Представяме ви едно съвременно студио за рекламни материали, като визитки, флаери, брошури, плакати и тем подобни.

На ваше разположение имате няколко вида шаболони за визитки и естествено опцията да дадете свой проект. Студиото обединява най-добрите стилове в печатната реклама и вие ще се уверите в това ако използвате услугите му.

Но нека ви дадем още подробности за фирмата, като ви предоставим една презентационна статия, в която е публикувана пълната информация, от която се нуждаете. Влезте тук http://moz.bg/1000-броя-визитки-за-лева-от-g-print/ и прочетете всичко, което ви интересува.
Освен адреси и телефони, ще видите пълния асортимент продукти, а от официалния сайт на печатниците, можете да поръчате нужните ви материали.

Без никакъв спор визитните картички са класика при представянето на бизнес дейност, продукт или дадена услуга. Тяхната мода, ще няма да угасне и дори ще стават все по-актуални сред обществото. С тази статия ви предлагаме да напечатите хиляда броя визитки само за 30 лева с любезното съдействие на G PRINT.

Не чакайте дълго, тъй като цените няма да са вечни. Още със старта промоцията получихме стотици клиенти поръчали модерни визитки на топ цена. Последвайте примера им и бъдете няколко крачки пред конкуренцията.

Тук е мястото да напишем, че нашите рекламни материали са сред най-добрите в България. Това е така поради причината, че при нас работят авторитетни специалисти по графичен дизайн. Прочетете статията по-горе и се свържете с нас, за да поръчате.

В обобщение

Надяваме се, че ще се свържете с нас, за да поръчате от съвременните визитни картички, които днес предлагаме на половин цена специално за вас и вашия успешен бизнес. Очакваме ви по всяко време на денонощието, а за контакти отворете сайта по-горе. Благодарим ви за отделеното време и проявения интерес.

 

Автор:

Този автор има 132 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.