Модерни тенденции при изработка на сайт

03.02.2014 | Автор: | Публикувано в: Web проекти, Бизнес, Портали, Реклама

Изработката на сайтове не е това, което беше преди години. Днес се използват модерни технологии и езици за уеб програмиране. чрез които интернет страниците оживяват и са далеч по-функционални от онова, което помним преди много години. По настоящем фирмите за уеб дизайн работят с jQuery, Html5, Css3 и прочие новости в бранша. Последните помагат за красивата визия на дадения сайт и неговата динамичност.

Най-новото в мрежата

Адаптивният уеб дизайн пък е следващото нещо, с което големите фирми се гордеят. Той позволява вашия сайт или електронен магазин, да се вижда от смартфони, таблети и прочие мобилни устройства. Какво по-хубаво нещо от това, да бъдете намирани от хора, които сърфират в мрежата чрез собствения си телефон например.

Друга свежа тенденция в уеб дизайна е SEO оптимизация, чрез която класирате уеб страниците си по определени ключови думи в Google, Bing, Yahoo или друга търсачка. Това е един класически похват за онлайн реклама, който няма да залезе, дори и при наличието на безбройните наказателни ъпдейти и проблеми за уебмастърите.

И защото говорим за оптимизация, сме длъжни да обясним, че тя минава през натурален линк билдинг, копирайтинг, социални сигнали и много други важни неща. Всички тях поврете на специалистите и помнете, че инвестираните ви пари, ще бъдат възвърнати с времето.

Не на последно място при изработка на сайт е нужен конкретен план. Вие ще прецените дали интернет присъствието ви цели само реклама или искате да реализирате продажби на продукти и услуги. Споделете всичко това с фирмата за уеб дизайн и SEO оптимизация, която ще се заеме с поръчката ви.

Заключителни думи

Това са модните тенденции в уеб дизайна през нашите очи, за повече информация елате във фирма Glide Design, където ще ви помогнем да се сдобиете с висококачествен продукт, на нормална цена. Разбира се, искрено ви пожелаваме успех във вашите стремежи и амбиции. До скоро виждане!

Автор:

Този автор има 135 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.