Защо да си сложите базални зъбни импланти

14.08.2014 | Автор: | Публикувано в: Здраве и красота, Услуги

Съвременните начини за зъболечение надминаха очакванията на клиентите с появата на така наречената базална имплантология. Последната идва вследствие на модернизирането на хирургичните техники в ортопедичната част на хирургията. Но нека ви дадем малко повече информация за базалните зъбни импланти и тяхното благоприятно въздействие върху вас.

Разликата между конвенционалните и базални зъбни импланти се крие е тяхната имплементация в пациентите. Класическите импланти се поставят в меката кост, докато базалните се имплантират в кортикалната или още наричана твърда кост. Уникалният дизайн и начина на поставяне дават предимство на базалните импланти пред конвенционалните такива.

Веднага след поставяне иновативните импланти се интегрират в здравата кост и пациентите възобновяват своята дъвкателна функция. Именно поради този факт, идва големия интерес към базалната имплантология. Разбира се има и редица други предимства, като например бързото заздравяване на раната след екстракция на зъба, сякаш вътре никога не е поставян имплант.

Дизайнът на тези зъбни импланти ги прави неподатливи към перимплантита, който представлява проблем за множество клиенти. Имайте предвид, че съвременната технология е помислила за вашето пълно удобство, така че да се чувствате добре и без каквито и да е, оплаквания.

Още един плюс, който не трябва да пропускаме е, че при пациенти с пародонтални заболявания базалният имплант може да бъде поставен веднага след изваждане на разклатения зъб. Какво по-хубаво от това да получите нови зъби непосредствено след изваждането на проблемните такива.

На последно място, но не и по важност, ще напишем, че за разлика, от конвенционалните импланти тук не се нуждаете от по-голям обем на костта. Това дава възможност на пациентите със стопени кости, да се възползват от ефективно зъболечение, което да ги направи щастливи.

Повече за естетичното зъболечение и имплантите прочетете на адрес http://swissimplants.eu, където можете да видите цени, полезна информация за пациентите и въобще всичко, което ви интересува. Желаем ви много здраве и успехи във всичко, което правите!

Автор:

Този автор има 120 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.