Почистване на офиси бързо и ефективно със Силвен 7

16.07.2014 | Автор: | Публикувано в: Дом и семейство, Практически съвети, Услуги

Работата в офиса никога не спира. Вниманието и времето ви се фокусира върху редица важни задачи. Купища документи, опашка от клиенти, колеги … Постепенно в офиса ви настъпва пълен хаос. Имате усещането, че и една седмица няма да ви стигне да оправите бъркотията и да се справите при почистване на офиси.

Знаем, че времето ви е скъпо. Ето защо ви предлагаме няколко съвета за професионално почистване на офиса в София.

Подготовката:

1. Създайте си настроение и мотивация за почистване. С музика почистването сякаш върви по-лесно.

2. Останете насаме. Препоръчително е да изчакате всички да си тръгнат. Вариант е да дойдете няколко часа преди отварянето на офиса, но сигурни ли сте, че ставайки три – четири часа по-рано ще бъдете във форма да хванете парцалите?. Колкото повече хора ви се мотаят в краката, толкова по-трудно ще почистите.

 

Същинското почистване на офиси:

1. Приберете всички вещи. Внимателно! Постарайте се да съберете хвърчащите документи от бюрата на колегите, така че да ги намерят след това. Има хора, които нямат навика да си събират чашите от кафе. Други оставят и мръсните чинии от обеда. Възможно е да намерите и разпилени вестници, химикалки и какво ли още не. Имайте предвид, че подредеността няма да се хареса от някои хора.

2. Веднъж щом като сте оправили цялата тази бъркотия е време да се заемете с почистването на помещението. В много офиси в София има кухня или кухненски бокс. Съветваме ви да започнете вашето почистване на офиси именно от там. Внимателно почистете плотовете, котлоните, задръстената от петна маса и препълнената с чинии мивка.

3. Идва ред на почистването на всички мебели: бюра, шкафчета, етажерки и каквото още има в офиса ви. Определено бърсането на прах отнема време и енергия. След като избършете прахоляка със сух парцал можете да минете още един път, но този път нека парцалът да е намокрен. Добре е да използвате специален препарат, с които мебелите ще лъснат.

4. Идва ред на пода. Преценете от каква материя е той. Технологията на почистване е различна при различните видове подови настилки. По един начин ще почистите паркет, плочки или мокет. За теракота и плочките можете да използвате моп с вода и добър почистващ препарат. За дървения или ламиниран паркет при почистване на офиси трябва да използвате специален препарат. Мокета, ох, той се почиства най-трудно. Желателно е да имате професионална прахосмукачка.

5. След като сте приключили с подовете идва ред и на прозорците. Нали не сте ги забравили? Ако са от алуминиева или ПВЦ дограма е желателно да използвате подходящ препарат. За стъклата най-добре е да използвате микрофибърна кърпа. Ако нямате специален обезмаслител може да използвате разтвор от вода и оцет. Малко мирише, но така прозорците ще бъдат изчистени. Накрая използвайте суха кърпа за максимални резултати.

 

Крайния резултат – професионално почистен офис

След като приключите с всичко това изпийте едно кафе. Заслужавате го. Най-вероятно почистването ви е отнело няколко часа …

Звучи ви лесно и бързо? Едва ли. Едва ли е тайна, че има един единствен начин за бързо и лесно почистване на офиса ви в София. И той е да се доверите на професионалист. С помощта на фирма за почистване Силвен 7 ЕООД вие ще пиете кафе, а професионалистите ще си свършат цялото почистване на офиса ви, без да се налага да се занимавате вие с тази дейност. Обадете се още днес на телефон 0700 17 727 (на цената на един градски разговор) и си гарантирайте блестящ от чистота офис и перфектна работна обстановка.

Автор:

Здравейте казвам се Димитър Георгиев и се занимавам със SEO копирайтинг. Работата ми е свързана с някои от най-добрите SEO оптимизатори в България, но предлагам и редица други онлайн услуги - WEB & Logo дизайн, Facebook рекламни кампании, програмиране, SEO консултации и т.н. Поддържам и собствена директория за статии Article-bg.eu, както и още няколко уеб сайта, които все още разработвам сайт за интериорни решения & паркет , SEO оптимизация.

Този автор е публикувал досега 54 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.