Muscletech Cell-Tech Hardcore

08.05.2014 | Автор: | Публикувано в: Друго

Мощен креатин, който със сигурност ще ви хареса

Ние ви предлагаме един креатин, който ще спомогне за по-бързото изграждане на мускулатурата ви и получаването на желаната от вас маса и обем. Серията на Muscletech Cell Tech Hardcore Pro Series е една невероятна формула, която освен маса ще ви осигури и достатъчно сили за вашите тренировки и напрягания.

Cell-Tech Hardcore е една от най-използваните хранителни добавки към днешни дни и това е напълно заслужено на фона на огромните резултати, които демонстрира продукта. Вие също може да опитате от чистия креатин и да кажете мнението си за тази обогатена и напълно готова за челните места формула.

Разликата между Cell-Tech Hardcore на Muscletech и останалите формули на база креатин е, че новия продукт се явява като регулаторен орган на инсулина и по този начин позволява на организма да усвои креатина по най-добрия начин. До сега не познаваме продукт с подобно уникално действие.

Друга разлика между Cell-Tech и останалите креатинови суплементи е, че предлага в дозировка 10 000 милиграма креатин, което е поне два пъти повече от всичко познато до този момент на пазара. Към препарата са добавени и седемдесет и пет грама „дектроза”, за да бъде подобрено мускулното снабдяване с креатин и съответно да получите повече енергия и физическа мощ.

Няма спор, че всеки който търси чист креатин и формула наситена на натурални добавки то продукта, който представяме е точно такъв. За неговите възможности свидетелстват много бодибилдъри и спортисти, които вече успешно напомпаха мускулите си и берат плодовете на придобитата чрез хранителната добавка енергия.

Благодарение на проведено изследване с доброволци от Muscletech твърдят, че чрез упорити тренировки и употреба на Cell-Tech Hardcore вие може да изградите вашата мускулна маса за около една седмица. Разбира се за вашата издръжливост във фитнес залата ще допринесе креатиновата формула на този толкова фин продукт. Изберете качеството и му се доверете днес!

Автор:

Този автор има 96 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.