Съвети за грим – дантела за лице

05.04.2013 | Автор: | Публикувано в: Друго, Мода

Забравете за бляскавите и искрящи гелове за лице и  камъчетата. Новата декорация, която ще направи излъчването ви незабравимо, а погледът ви  много магичен, е дантелата за лице, изобретена от звездната гримьорка, работила с личности като Дейвид Бауи и Ани Ленъкс. Тя е фаворит и често използван аксесоар на по-смелите и по-артистични натури и придава на собственика си един невероятен грим, като спестява време и не коства голяма сума.Дантелата всъщност представлява плетеница, която се предлага на пазара  в момента в 20 варианта, слага се много лесно и може да се ползва повече пъти.

Дантелата за лице е „произведение ” на магьосницата с четка- Филис Коен, известна със сложният  и завъртян грим, който с лекота  прави. Създадената от нея дантела за лице е иновативен начин за постигане на страхотен ефект и в същото време е лесна за използване от  всяка жена,не е необходимо посещение при гримьор ,за да ви я постави. Филис е става позната в бранша от 80-те години на миналия век. Тогава тя започва да работи за  известното тогава модно шоу на Зандра Родс, където прави грим от различни по рода си апликации, латекс, плат, различни мъниста и кристали. Тогава се вдъхновява идеята и за дантелата.

Днес гамата дантели предлагана на пазара включва пищно украсени маски, които лесно се залепват за кожата и подчертават очите  както и декорациите, те могат да се сложат и върху шията, и рамото или други места по вашето  тяло. Използването на дантелата ,като част от грима не изключва в никакъв случай използването на познатите ни и любими сенки за очи ,умело съчетани  в тандем с дантелата ,можете да постигнете един невероятен ефект.Ще бъдете забележима и магнетична и няма как да останете незабелязана където и да се появите, гримирана по този начин.

Автор:

Този автор има 3 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.