Дамската чанта показва характера на жената

08.07.2014 | Автор: | Публикувано в: Друго, Мода

Едва ли всеки знае, но чантата на жената разкрива каква всъщност е тя. Според поддръжката на чантата и вещите в нея може да се определи какъв е характера и стила на дамата. Има два типа жени, такива каквито се грижат за своите чанти и подреждат вещите вътре в нея и такива, които не се грижат за състоянието на чантата и в нея цари пълен безпорядък.

Според изследвания е доказано, че типа  чанта, нейната поддръжка и съдържанието са отражение за характера на дамата. Има различни методи, по които може да се определи характера на една дама, според модела на чантата, според външни белези на чантата (поддръжка външния вид на чантата) или според съдържанието в нея и подредбата му. А именно, ако цари безпорядък в чантата то и живота на дамата е пълен хаус, обикновено този тип дами не знаят какво ще им се случи утре, никога не знаят къде са им нещата, закъсняват за срещи, разхвърляни са и непостоянни. Ако пък чантата винаги е в приличен вид и всичко в нея е под конец, то и дамата е такава. Всичко в живота и е подредено, знае къде ще е утре или след една седмици, знае какви задължения има, спазва срокове, винаги е точна, не обича да закъснява, но не обича и другите да закъсняват, защото губят нейното време.

В някои страни имат много интересна политика при интервюиране на кандидати за работа – първо да огледат външния вид на чантата, а след това да изпразнят съдържанието на дамската чанта и на базата на съдържанието да решат дали съответния кандидат е подходящ за позицията. Може и да ни е странно, но тази политика е факт и действа, макар и малко да не е честно спрямо жените, защото това не се прилага при мъжете, а всички знаем, че чантите на жените са техния малък свят и там те могат да скрият неща, които не искат да показват на никого.

Автор:

Този автор има 7 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.