Дамските обувки в топ пет от женските аксесоари

03.02.2013 | Автор: | Публикувано в: Мода, Обувки

Последните социологически проучвания сочат, че дамските обувки са в топ пет от аксесоарите, без които жените не могат. Те не само че са в топ петицата, а може би заемат първа част от класацията, а след обувките за жени се нареждат чантите, коланите, чорапогащниците, часовниците, гримовете и чак на последно място са бижутата.

Дамите са известни с нетърпеливостта си, и въпреки студеното време си мислят с какво да се обуят през пролетта. На тях вече не им се носят ботушите и ботите, и често се оглеждат по витрините на обувните магазини за някое ново моделче дамски обувки. Не че вече не изобилства от модели, а студеното време само ги възпира да направят поредната си покупка. А за тази пролет дамските обувни артикули са наистина доста разнообразни и изключително красиви. Даже са излезли и абитурентските дамски обувки, които се предпочитат не само от баладжийките, но и от жените които държат на перфектния си външен вид, и на красотата в краката си. Всеки един от моделите, вече го има в поне пет-шест цвята, за да са пре задоволени вкусовите наклонности на Евите, както са излезли и обувките с високите и средните платформи и токчета. Все още ги няма на пазара тези с равните ходила, както и така модерните в последните два три сезона цвички или обувки в стил балеринки. Няма ги и моделите с откритите пръсти, както и тези с отворените пети.

Навярно не всяка жена е тръгнала още на лов за обувки, но всяка се интересува кои ще са сред водещите цветове при тях, както и от формите на токчетата им. Изненадата за всички дами е, че тази пролет на мода ще са тъмните цветове, като това е е нещо необичайно за пролетния сезон. Всяка пролет модата предразполага дамите да вземат за себе си обувките в светъл цвят, но тази година модните специалисти са заложили на кафявото, тъмно бежовото и тъмно сивото, а не липсват и черните нюанси. Това е нещо не традиционно и едва ли ще се понрави на следващите модата жени.

Специално за жените, които се водят по модата, и тези които не държат особено много на нея, Hitobuvki.com е нагласил една невероятна колекция дамски обувки, която ще се хареса дори и на жените от средната и третата възраст, а не само на младите девойки. Много от моделите които ще ви се набият в очите в сайта Хитобувки, няма да видите никъде другаде, защото са аналогови, и не са от масовките които се срещат на всякъде. А ако искате да си вземете дамско обувно изделие на намаление, побързайте, че не останаха размери!

Автор:

Този автор има 4 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.