Какво става ако не си плащате вноските по заема

13.09.2012 | Автор: | Публикувано в: Обслужване

Много хора, когато имат спешна нужда от пари, теглят заеми, които пък в последствие след това не могат да върнат. Най-често тези пари се използват при незабавна нужда от някакво важно лечение, някаква покупка, екскурзия и др. Въпреки, че в началото всичко е било нормално и са си плащали всяка вноска в точното уговорено от банката време, се случва нещо, което разваля почти идеалната среда. Ако човек се разболее и не може да работи, съкратят го или просто по някаква друга неизвестна причина доходите му достигнат до критичния минимум, то определено изплащането на кредитите остава на заден план. Единственото нещо, което може да се случи е протакането на вноските, а банките определено не харесват тези правила на играта.

Разбира се, банките са помислили добре за това и предлагат застраховки за вашите кредити. Но ако нямате въпросната застраховка или просто не отговаряте на условията за тегленето на каквито и да било кредити, то просто трябва да осъществите контакт с някаква финансова институция и съответно нейн представител, който пък обслужва вашия кредит.

При повечето бързи кредити нещата не стоят точно по този начин. Зависи от кой сте го теглили. Там нещата са малко по-агресивни, но все пак преди да теглите какъвто и да било заем или някакви бързи кредити, проучете пазара щателно и се запознайте с последствията от евентуални неплатежоспособни времена.

Автор:

Този автор има 96 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.