Изберете си професионален домоуправител

16.10.2012 | Автор: | Публикувано в: Обслужване

Вероятно сте забелязали, че все повече фирми днес предлагат услугата „професионален домоуправител” и има защо. Без човек, който да се заеме сериозно с делата на един вход и да поддържа етажната собственост  със сигурност няма как да живеете в уреден и модерен вход.

Всеки иска да се чувства добре, там където прекарва всекидневието си и едва ли има човек, който би казал, че е безразличен срещу неподдържаните и занемарени общи пространства.

С професионален домоуправител от Мезон България тези неприятности могат да бъдат решени по-бързо, отколкото предполагате. Нещо повече – това е човек, който ще ви информира какво точно трябва да се направи по всяка точка от Закона за етажна собственост, така че да избегнете евентуални санкции за това, че не сте го спазили. Благодарение на вашия професионален домоуправител от Мезон България, вие можете да бъдете спокойни за всеки един текущ ремонт, саниране, озеленяване, почистване на общите части на вашата етажна собственост, защото той може да се заеме с тези задачи и да се свърже с фирми, които да подобрят мястото, където живеете  и да се справят с амортизирането й.

Вашият професионален домоуправител от Мезон България е надежден партньор в организацията на делата на входа, той може да ви съдейства да се справите с некоректни  съседи, които отказват да плащат общите такси  и ощетяват останалите собственици.

Автор:

Този автор има 96 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.