Съвети при избор на доставка на цветя за сватбата ви

08.02.2012 | Автор: | Публикувано в: Цветя
  1. Добави аромат: Използвайте ароматни цветя във вашата декорация. Така, дори след изминаването на много години от сватбата ще си спомняте за този прекрасен ден, тъй като спомените на обонянието се пазят най-дълго в паметта. Ето няколко предложения за цветя, които можете да включите при поръчката за доставка на букети: фрезия, гардения, стефанотис (мадагаскарски жасмин), цитизус (зановец), флокс, акация и други. Леко разцъфналите цветове имат най-силен аромат.
  2. Придайте настроението си чрез цветята: Всяко цвете си има свое значение, така че можете да разкажете вашата приказка с помощта на флориографията. Покажете какво чувствате с подходящият избор на видовете и цветовете на цветята комбинирани във вашият сватбен букет.
  3. Опитайте нещо различно: Насърчете магазинът, от който поръчвате доставка на цветяда направят нещо ексклузивно и незабравимо, нещо което не са правили досега.
  4. Помислете по кое време на деня е сватбата: Вечерна сватба или такава при по-слабо осветление изисква по-лъскави цветя или такива в светли тонове. За дневна сватба можете да се спрете на по-наситени и ярко оцветени цветя.
  5. Покажете вашите предпочитания: Когато избирате цветя за сватбата най-вероятно сте разглеждали списания, вестници и интернет сайтове със примерни букети. Покажете какво сте си харесали от тях и така ще може да се изработи същият букет както от снимката или да се съчетаят детайли от различни букети за да паснат на вашият вкус.

Вижте още интереси цветни предложения на http://www.cvetensviat.com/.

Автор:

Този автор има 79 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.