Автомобилните фолиа Ви помагат да направите вашето пътуване по-комфортно и безопасно.

07.12.2011 | Автор: | Публикувано в: Аксесоари

Знаете ли, че целта на автомобилните фолиа не е само да направят вашият автомобил да изглежда перфектно от вън? Целта на едно  фолио за стъкло е да постигне максимална uv защита. Фолиата могат да намалят температурата в купето, което прави вашето пътуване по-комфортно. Също така фолиата спомагат за по-голяма концентрация по време на шофиране, което намалява риска от инциденти по пътя. Високотехнологичните авто фолиа имат за цел да Ви спестят разходи за гориво от климатика.

Много фолиа за стъкло изглеждат привлекателни на външен вид и разбира се, като цена, но те не могат да предлагат защита на автомобила и хората в него, а единствената им цел е да предложат по-добър стил на колата за не повече от година, след което избеляват и се разлепват. Това разлепване в повечето случаи изисква да платите на някой специалист или да рискувате да счупите някое стъкло ако се опитате да го премахнете собственоръчно.Такива фолиа освен, че не могат да изплатят направената инвестиция в тях, могат да нанесат щети за много пари.

От тази си гледна точка едно тониране на стъклата на автомобила Ви с качествен продукт би могло да се превърне в една голяма инвестиция. За тези, на които тъмните стъкла пречат при шофиране, можем да напомним, че автомобилните стъкла при тониране не е задължително да са тъмни.Съществуват много видове фолиа за коли, които затъмняват автомобила Ви в различна степен в зависимост от вашите желания, като в същото време, те вършат същата работа и вие получавате защита на вашия автомобил. Освен хората в него, автомобилните фолиа се използват за защита на боята на автомобила Ви, като пречат тя д избелява и да се драска.В момента на мода са и фолиа за стъкла, които защитават прозорците на вашата кола от счупване при грабеж или при инцидент, като те придържат парченцата стъкло от разпадане. Нашите фолиа са термосвиваеми и самозалепващи се. Свържете с нас за да получите повече информация!

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.