Изработка на сигнализационни табели в България

13.08.2013 | Автор: | Публикувано в: Автомобили, Аксесоари

В случай, че имате интерес към изработка на сигнализационни табели, то ви трябва стабилна фирма с дълъг опит в поемането на такъв тип поръчки. Ето защо ние от Трафик пътна сигнализация ЕООД ви даваме богата възможност за избор на всякакви видове пътни знаци, табели сигнализиращи за извънгабаритен товар, TIR, маркировка за опасни товари, превоз за собствена сметка и десетки други.

Висококачествените ни сигнализационни табели са разумно решение за строителни фирми, общини, спедиторски фирми и прочие. Цените, които предлагаме са достъпни, а изработката на европейско равнище. Останалите ни оферти обхващат поставяне на маркировки, светофари, антипаркинг устройства, предпазни ограждения и други подобни.

Поръчайте още табели за туристическа сигнализация, помощни средства за каруци, рекламни платна и промишлени табели, за вашия проспериращ бизнес. Не правете компромиси с качеството, а потърсете услуга от нашата бързо развиваща се компания в сферата на пътно транспортните означения за безопасност.

Обслужвали сме най-разнообразни обекти, от големи градски улици до паркови участъци и алеи. Нашите табели се виждат добре, имат изразен шрифт и са съобразени със законовите разпоредби. Готови сме да се легитимираме с документи удостоверяващи ни правото да произвеждаме пълни знаци, да монтираме светофарни уредби и прочие пособия за безопасност на шофиращи и пешеходци.

Фирменият ни сайт е достъпен на адрес trs-bg.com 24/7 в денонощието и в него, ще видите пълните възможности на компанията ни. Там сме дали и опциите за връзка с нашите служители, така че търсете ни по всяко време. В електронната ни страници сме сложили и фото галерия, която да послужи за портфолио на работата ни до момента.

В обобщение на статията

Ако се нуждаете от сигнализационни табели за изграждане на пътна инфраструктура и ваши корпоративни проекти сме готови да предложим оригинални решения на ниски цени. Готови сме да водим преговори с вас винаги, когато ни потърсите, като сме предоставили всички начини за контакт с екипа ни.

Автор:

Този автор има 123 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.