Доставка на букети и картички със специални пожелания

06.12.2011 | Автор: | Публикувано в: Цветя

Ако искате за дена на жената да изненадате вашата майка, съпруга или половинка с доставка на букети с орхидеи, люляци, рози или нещо по-екзотично, като слънчогледи, но въпреки това вашият подарък не изглежда напълно завършен. За да бъде напълно завършен вашия подарък е добре да прибавите към него и стилна картичка, в която да запишете вашите пожелания.

Тук обаче идва големия проблем – какво точно да запишете като пожелание в картичката. Винаги помнете, че вашето послание вече се съдържа в цветята, които сте избрали за доставка. Разбира се можете да изразите тези пожелания и гласно, като запишете в картичката например „Честит празник! С тези красиви цветя се надявам празника да бъде още по-красив и светъл.“. Жест като този ясно показва, че вие не говорите само празни приказки, а ги подсилвате и с дела.

Освен празника на жена можете да изпратите доставка на цветя, придружени с картичка и за други специални поводи, като рождени дни, годишнини, коледа, великден, за сватби или по всяко друго време, когато искате да изненадате и зарадвате хората, които обичате.

Отделете малко време, за да изберете точните цветя и послание, които да изпратите. Дори и да сте затрупани от работа бързо и лесно можете да направите поръчка за доставка на цветя от онлайн цветарски магазин http://www.cvetensviat.com/, където в специално поле да заявите, както и посланието, което желаете да запишат в картичката към красивия букет.

Автор:

Този автор има 79 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.