Доставка на букети и за мъже

29.11.2011 | Автор: | Публикувано в: Цветя

Как да изберем подходящ букет за мъж? Вероятно, ако не ви се случва често да поднасяте подаръци, още повече цветя, ще се запитате това, след като са ви поканили на рождения ден на близък мъж или роднина. Дали е удачно да поднесете някой от многото букети на мъж? Да, това, че цветя не се подарявали на мъж, вече е пълна отживелица. Така че смело добавете и цветя към вашия букет. Но разбира се не може какви да е. И тук си има правила. Ето накратко за какво трябва да внимавате, когато сте решили да подарите някой от многото букети на любимия или брат си.
Гледайте цвета на цветята. Много е важно какъв цвят букет ще изберете. Както за жена, така и за мъж, това е много важно. Например червените букети цветя говорят за лидерска позиция. Т.е. ако подарявате на някой успял бизнесмен букет или шефа, е подходящ подарък. Обаче червени рози не се подаряват на всеки. Ако мъжът не е вашата половинка, поднасянето им би се възприело като нещо друго, но не и като уважение от подчинения към началника.
Не би било подходящ избор, ако се спрете на цветя от близкия цветен бутик или пък на онлайн цветя от нета, в розови краски. Може и да живеем в разкрепостено общество, но все пак розовото не е цвета на мъжа – то е подходящо в този случай за младо момиче. Нищо че носи розова риза. Но пък от друга страна на любимия или близък приятел, който е нежен по душа, може да поднесете букет в нежни розови и лилави тонове.
Успешните цветови гами по европейските стандарти, са в жълто и оранжево, златисто. Доставка на букети в тези нюанси говорят за това, че сте оценили човекът насреща – жълтото например е цветът на познанието, на креативността, на откритостта, на бъдещето. Какво по-подходящо от букет слънчогледи за вашият отворен към хората приятел? Оранжевото пък е цвят, свързван с празничност.
Какви цветя? Някои цветя не вървят да се поднесат на грамаден, двуметров мъжага. Някакси не е много красиво да поднесете на такъв образ букетче от момини сълзи, нали? Но пък букети от стрелиция, орхидея, рози, хризантеми, слънчогледи и гладиоли, са точно в целта. Всички те са големи, добре стоящи и изискани. Отстояващи мястото си под слънцето.
Опаковката. Тя трябва да е стилна и изчистена. Старайте се да няма никакви панделчици и флинтифлюшки, не е подходящо за мъж. А цветовете на опаковката е добре да варират в по-приглушени тонове.
Ако си имате работа със запален цветар, по-добре разберете какво е любимото му цвете и му подарете цвете в саксия. Много онлайн цветя вече се предлагат и като декоративни цветя, които може да се гледат у дома.           

Автор:

spy shop

Този автор е публикувал досега 3 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.