Стил и мода

18.02.2011 | Автор: | Публикувано в: Мода

Някои жени имат вродено чувство за стил и мода, други го придобиват с много усилия и работа. За да си красива и привлекателна, съвсем не е нужно да следваш сляпо водещите модни тенденции. Невъзможно е една жена да изглежда, така както моделите на модните подиуми в ежедневието. Просто, защото зад всеки модел, стои цял екип гримьори, фризьори, стилисти и т.н.

Ключът към интересната и актуална визия е способността на една жена да извлича максимума за себе си от наложената за сезона мода. Не е задължително да купувате само дизайнерски дрехи и бутикови облекла. Една семпла дреха с подходящи аксесоари, подбрана с вкус може да излъчва повече стил и от тоалет на дизайнер за висша мода. Правилното съчетание на цветовете определено е от съществено значение, за да изглеждате стилно.

Макар тенденциите за Пролет-Лято 2011 да са изключително цветни, то има комбинации, които не бива да си позволявате. Никога не съчетавайте повече от три цвята в един тоалет като много актуални сега са цветните акценти в контрастиращи нюанси.

Висшата мода може и да е подходяща за холивудския блясък и живот, но копирането на този стил на обличане за всекидневието може да ви изиграе лоша шега. Всяка дреха си иска мястото, повода и подходящ грим, излъчване и аксесоари. Съчетанието на дрехи от различни материи, десени и шарки трябва да става много внимателно и прецизно, за да не се получи кичозна и безлична комбинация. За да излъчвате стил и мода, трябва преди всичко да бъдете себе си, да поддържате дрехите си в отлично състояние, да ги съчетавате умело и с вкус.

Автор:

Този автор има 139 публикувани статии до сега.

Коментари (1)

  1. Много полезна статия.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.