По-добрите батерии – GP Batteries

21.07.2017 | Автор: | Публикувано в: Производители

Кога са изобретени батериите?

Първата батерия е създадена от Алесандро Волта през 1798г. Преди това през 1780г. Луиджи Галвани открил, че ако два метала се потопят първо в разтвор на сол, а след това се допрат до нерва на жабешки крак, това предизвиква съкращение на мускула му. Нарекъл това явление „животинско електричество“. Тези открития проправят пътя към електрическите батерии.

Любопитни факти

  • Батериите са най-скъпият източник на енергия и тяхното производство изисква много ценни ресурси и токсични химикали;
  • Според проучвания, американците купуват около 3 милиарда батерии всяка година.
  • За разлика от млякото, когато срока на годност на батериите свърши не значи, че трябва да се изхвърлят. Те могат да изгубят известна ефективност, но все още имат много живот.
  • През 1802 г. Уилям Крийкшънк от Великобритания изобретил първата електрическа батерия, способна на масово производство. С други думи, широката общественост вече имала достъп до батерии.
  • Можете да направите батерия от картофи; Тя не е достатъчно силна, за да захранва LED фенерче все пак.

Онлайн пазаруването в днешно време е все по-популярно, но да пазаруваш батерии онлайн е може би последното нещо, което човек би направил. Необикновен ход направи гиганта за батерии – GP Batteries, като навлезе в дигиталното пространство, за да привлече повече клиенти. През юли 2012, компанията отвори сайта си за потребители, пускайки онлайн магазин.

Въпреки отзвука на много хора, това решение се оказа много доходно за компанията. Три месеца след като сайта бе пуснат, GP обяви рекордни доходи от продажби.

И какво направи GP Batteries? Компанията прие интегриран подход, включващ социални медии, SEO и QR кодове за насочване на трафика към своя онлайн магазин.
Първоначално GP се насочи към големите местни форуми, за да ангажира потребителите с предлаганите от тях продукти. След това GP навлезе при технологичните блогъри, канейки ги да прегледат техните продукти.    Да бъдеш успешен в електронната търговия е рамките на кратък период от време никога не е лесно. Но за GP Batteries инвестициите се изплатиха, защото компанията постави еднакво усилие върху различните видове маркетингова реклама, за да привлече повече потребители.

Днес, GP батериите произвеждат 4 от общо 8 марки в световен мащаб на сертифицирани първични 9V марки срещу UL217 специално за приложение за дим аларма.

GP Batteries е сред първите партиди марки литиево-йонни батерии, които са получили доброволен CQC маркер в Китай, както и марките UR, BIS и MC в САЩ, Индия и Малайзия, за да обслужват по-ефективно бизнес потребностите.

Така, GP Batteries се нареждат сред едно от първите места на производителите и износители на батерии и свързаните с тях продукти и аксесоари. Компанията предоставя на клиентите си голямо разнообразие от висококачествени, обикновени и презареждащи се алкални и литиеви батерии, както и универсални и специфични зарядни устройства с различни екстри.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.