Матраци Магнифлекс – признатите лидери в Европа

10.09.2016 | Автор: | Публикувано в: Обзавеждане, Производители

Всяка икономическа сфера си има своите лидери, а днес ние искаме да обърнем специално внимание на лидерите в сферата на европейските матраци. В ЕС има множество добри производители на матраци, включително и български такива: матраци Тед, матраци Блян и т.н. Но ако трябва да говорим в по-мащабно ниво и ако трябва да оценяваме и фактори като опит и пазарен дял, не можем да отречем, че матраци Магнифлекс са признатите лидери в Европа!

Историята на матраци Магнифлекс започва много отдавна – преди повече от половин век. Тогава, стартира семейният бизнес на Джулиано Магни, който заедно с жена си и децата си, отваря първата работилница, а после и цял завод за матраци в малко италианско градче. Всичко за Магни в началото е прости един опит, детска игра и шега, но с годините той бързо се ориентира като лидер на пазара. Защо обаче матраци Магнифлекс и до днес се смятат за лидери в бранша? Кое ги прави толкова специални? И ако те са малко по-скъпи матраци – от матраци Тед, например, какъв е смисълът да ги купуваме? Кое е толкова заслужаващото си в тяхната по висока цена? Ето кои са факторите, превърнали и утвърдили матраци Магнифлекс в лидери на пазара:

  1. Безупречно качество

Въпреки че матраци Магнифлес се определят като напредничава и постоянно развиваща се фирма, не можем да отречем наличието на десетки класически стандарти, наложени още през миналите години, в тяхната технология. А когато опитът и класиката се комбинират изящно и балансирано с иновативността, продуктът е съвършен!

  1. Сравнително достъпни цени

Не, матраци Магнифлекс съвсем не са евтини матраци, но качеството им е за сметка на леката надценка, която ние, българските потребители, плащаме поради транспортните разходи. И все пак, матраци Магнифлекс никога не забравят за своите лоялни клиенти, на които, например, дават членска карта за намаления, а понякога – провеждат високи намаления и отстъпки, около празници или други подобни кампании на национално, европейско и световно ниво.

  1. Могат да се намерят лесно – навсякъде

Точно заради това че са толкова предпочитани, те са и толкова достъпни. У нас, матраци Магнифлекс, можете да откриете почти във всеки магазин за матраци. Ако не във физически магазин, в интернет шоповете те са достъпни за стандартни и експресни поръчки. Имайте на предвид, че в повечето случаи, покупката на матраци онлайн може да ви излезе доста по-евтина. Тук са повечето намаления и отстъпки, скъпи приятели!

  1. Наличие на разнообразни модели

Ако си търсите нещо конкретно – например, ортопедични матраци за болки в гърба или анатомични матраци за релаксиране на мускулите в случай че страдате от хронична умора, матраци Магнифлекс са вашите матраци. Те имат всякакви модели – включително и за всякакви легла: тип приста, спални – малки и големи – детски стаи и даже бебешки кошари. Не подценявайте и разнообразието от дизайни на матраци, защото знаем, че италианците са истински факири в сферата на дизайна и матраци Магнифлекс са поредното доказателство за това.

Матраци Магнифлекс са отличен избор за вашия дом, хотел или вила! Те ще ви служат дълги години, а и все пак някои модели са с гаранция за цял живот!

Автор:

Този автор има 4 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.