Мебели за парк и градина

11.09.2014 | Автор: | Публикувано в: Обзавеждане, Производители

Всички обичаме разходките в парка. Дали ще изведем кучето си, или ще идем да поиграем с децата, градският парк е винаги най-близкото място подходящо за тези цели. За това всички желаем това място да бъде чисто, зелено (през лятото разбира се), с красиви подържани алеи и не на последно място трябва да има места за отдих, игра и кошчета за отпадъци.

Фирма Енчо Енчев – ЕТЕ ЕООД работи от години върху създаването на този тип екстериорно обзавеждане. С времето сме разработили 40 уникални модела бетонни и метални пейки, множество модели на бетонни кашпии кошчета за отпадъци, всички създадени по три основни критерия: КРАСОТА, КАЧЕСТВО И КОМФОРТ. Всеки модел пейка разработен от нас минава през дизайнерски отдел, който създава формата и външният вид на пейките (красота). Разработва се винаги така, че да следва линията на тялото  (комфорт) и когато премине в процес на изработка нашият екип използва най-добрите материали и влага всичко от себе си в процеса на производство за да излезе един много здрав продукт (качество).

Стремежът ни към качество бе оценен на Националната изложба за цветя с международно участие ФЛОРА БУРГАС, където многократно сме отличени за най-добро българско участие в категория градинска и паркова мебел. Така през годините Енчо Енчев – ЕТЕ ЕООД се утвърди като много търсен производител на екстериорно обзавеждане. Десетки паркове, площади и улици в страната имат нашият почерк, коети ни прави особено горди. Превърнахме се и в един стабилен регионален работодател, със силно сплотен екип на който се дължи успехът на фирмата.

Един бърз поглед на нашата уеб страница ще ви убеди в значението на тези три думи: красота, качество и комфорт. Освен пейките ще имате възможност да разгледате и множество други наши продукти: бетонни тенис маси, пикник маси, маси за игра на шах, табла и дама, бетонни саксии, стойки за чадъри, декоративни фигури за паркове, паркинг ограничители, чешми и фонтани.

Решите ли да направите стъпка към инвестиция във вашия парк, площад или просто да поставите една пейка пред вашият блок за да могат майки с деца да прекарват вечерните часове в удобство – спомнете си за Нас, Свържете се с Нас, и нека заедно направим нашият свят малко по-красив.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.