Входни врати и подробности за тях

26.10.2012 | Автор: | Публикувано в: Продажби, Производители

Едва ли има човек, който да отрече, че за сигурността на един дом от изключителна важност е това какви входни врати се монтират.
Ако се замислим, действително трябва да отделим доста време, за да проучим пазара и да изберем наистина качествена входна врата, защото това е инвестиция в сигурността и защитата на нашия дом за години напред. Но по какви критерии да изберем входни врати за дома си? Как да направим най-добрия избор?
Можете да следвате следните три правила при избор на врати за дома.

1. Подсилени защитни функции на вратите. Без съмнение най-важното, за вашите нови входни врати е те да са сигурни, за да не станете жертва на обир или друго престъпление. Ако се спрете на врати с две различни системи на заключване, вие превантивно се снабдявате с двойна защита. Добре е да знаете, че специалистите определят типа входни врати според това до каква степен те подлежат на разбиване с взлом. Степените са от 0 до 4 клас – врати с не особено голяма устойчивост на влизане с взлом и от 5 до 13 клас – врати с висока взломоустойчивост.

2. Добри шумо и топлоизолационни свойства на вратите. Този критерий също е от изключително значение, тъй като благодарение на топло и шумоизолацията, които могат да ви осигурят качествените входни врати, вие постигате желания топъл, уютен и по-спокоен дом.

3. Външно покритие на вратите. Съвременните входни врати най-често се покриват с два вида покритие – дебели и тънки панели, които придават по-естетичен външен вид на вратата. Дебелите панели са триизмерни, изработени от МДФ или шперплат, а тънките се характеризират с лекота и гладкост.

В заключение ще отбележим, че по отношение на трите критерия, на които се спряхме в тази статия, най-удачен избор са метални входни врати. Те са много здрави и стабилни, изолират добре, изглеждат наистина впечатляващо.

Автор:

сибирско здраве

Този автор е публикувал досега 42 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.