Спортно оборудване за детски площадки

15.08.2013 | Автор: | Публикувано в: Бизнес, Производители, Услуги

В случай, че търсите стабилна фирма предлагаща качествено спортно оборудване и настилки за детски площадки, то в никакъв случай не бива да подминавате Bul Greece, тъй като ние можем да ви осигурим всичко, от което се нуждаете и то на цени, които трудно ще намерите на друго място.

Нашите спортни настилки от вида Novofloor предлагат 100% безопасност за малките палавници. Вие имате достъп до различни цветове на детската площадка, като ви гарантираме висока съпротива срещу вандалски изтъпления, благодарение на липсващите фуги и процепи по настилката.

Вероятно в Бълария може да откриете и други фирми, които да предлагат настилки за детски площадки, но ние продаваме само проверени и сертифицирани продукти на европейско равнище. Каталог на предложенията ни ще видите в нашия интернет сайт, а ако искате да се уверите в страхотните ни оферти с очите си заповядайте на адреса ни в град Сандански ул. Асен Хадживасилев №4.

От високо значение за една детска площадка е цялостното спортно обоурдване, в което влиза както настилката, така и останалите елементи като баскетболни кошове, мрежи за волейбол, футболни или хандбални врати и други. Ние имаме всичко това, че и повече, тъй че просто се свържете с нас.

До този момент сме обзавели стотици физкултурни салони, спортни зали, игрища и детски площадки у нас. Бихме искали да помогнем за отварянето на нови спортни обекти и за това младото поколение да спортува активно, вместо да стои пред компютъра или телевизора. Разбира се, държавата също трябва да помогне за развитието на спорта като цяло.

В обобщение

Очакваме вашите въпроси, мнения и заявки относно нашето модерно спортно оборудване и ще се радваме да ви го доставим, където и да се намирате. Не се колебайте да ни потърсите, за да дадем още подробности около офертите ни. Разделяме се с пожелания за спортен дух и много радост за децата на България.

Автор:

Този автор има 136 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.