Защо избрахме алуминиева дограма за офиса

15.12.2014 | Автор: | Публикувано в: Обзавеждане

Алуминиевата дограма е едно прекрасно решение за обзавеждането на офиси и търговски обекти. Тя има изключителен дизайн и богат набор от цветове, които ще се слеят с всеки един интериор. Разбира се, алуминиевите профили имат и много други достойнства, за които ще ви информираме в днешната ни статия.

На първо място е добре да се знае, че алуминиевата дограма се дели на топла и студена серия. Толата серия е с прекъснат термомост, което не позволява появата на кондензация и е подходяща за домове и офиси. Студените профили са с непрекъснат термомост и са използвани основно за промишлени обекти, те не се препоръчват за остъкляване на кабинети, апартаменти или къщи заради риска от конденз.

Дограмата от алуминий е лека за носене и монтаж. Тя предоставя добра противопожарна устойчивост, както и противопоставяне срещу външни шумове и вибрации. Ако ви е писнало прозорците да се тресат при преминаване на коли или силната музика идваща от съседа, то монтирайте съответните профили.

Относно топлоизолацията, алуминиевата дограма също казва тежката си дума. Тя не позволява излаз на топлина от помещенията ви и това я прави толкова икономична и желана. Алуминиевите профили са чудесно решение за офиса, защото обикновено там работят много хора и искат да им е топло. Енергийно ефективните прозорци, ще спомогнат да съхраните температурата такава каквото бихте желали да е.

Макар и по-скъпа от ПВЦ дограмата, то алуминиевата спомага за по-красивата визия на стаите ви. Това е безспорен факт, който може да видите във всяка фирма за дограми. Разнообразието от цветове властва, както и имитации на дървен материал за още повече чар.

Ако искате вашия кабинет да блести със стил и уют, то не се колебайте да инвестирате парите си в здрава и добре изглеждаща алуминиева дограма. Насочете се към топлите профили и спестете пари от разхода на електроенергия. Вярваме, че ме били полезни и ви желаем късмет!

Автор:

Този автор има 132 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.