Използване на Twitter Cards за подобряване на локалното търсене

12.05.2014 | Автор: | Публикувано в: Интернет маркетинг

Всеки собственик на бизнес, който държи на своето онлайн присъствие, може да използва различни семантични подходи, за да подобри локалното търсене.

В такава ситуация използването на сайтове като Schema.org за маркиране и навигиране може да помогне на търсачките да се свързват с вашия сайт. Има много различни видове семантични методи за маркиране, които могат да помогнат на сайта ви да изглежда по-привлекателен за потребителите, които използват локалното търсене за проучванията си.

Маркирането на авторството е чудесна тактика, която подобрява резултатите от локалното търсене. Освен това действието позволява на потребителите да виждат снимки в непосредствена близост до резултатите от органичното търсене. Това ще привлече повече потребители и кликвания.

Помощта на социалните мрежи

А също преди това се препоръчва използването на Open Graph протокол за Facebook, което улеснява разбирането на социалната мрежа за сайтове. Това позволява на страниците да се появяват по-привлекателни във Facebook резултатите.

По подобен начин протоколът на Twitter Cards позволява постове, съдържащи по-богат формат. Това е начин да се интегрира повече съдържание.

 

Това е начин да постнете туит, който се показва в по-богат формат на сайта ви. По този начин потребителите ще са в състояние да видят по-голяма част от инфромацията, с която трябва да се ангажират.

Twitter осигурява на потребителите няколко вида Cards. Те използват следните названия Summary (Обобщение), Product (Продукт), Photo (Снимка), Summary Large Image (Обобщение с голяма снимка), Player (Плеър), App (Приложение) и Gallery (Галерия). В случай, че използвате социалната мрежа често, вероятно сте виждали тази функция, която може да подпомогне локалното търсене.

Ползите за малкия бизнес

Нещото, което много собственици на малък бизнес не разбират е, че Twitter Cards са страхотен начин да се изгради търговската марка, която да е разпознаваема за потребителите на локалното търсене. Именно това е причината, поради която те трябва да се свързват със сайтовете на местния бизнес.

Тук е наистина много важно да се отбележи, че използването на Twitter Cards има смисъл за локалното търсене, само ако публикувате съдържание в профила си. В случай, че вече имате добри позиции в социалната мрежа, можете да се възползвате от силата на Twitter Cards.

Twitter Card за местния бизнес

Twitter Cards са страхотен начин, за да се развие онлайн присъствието на търговската марка. Оформените по този начин постове от социалната мрежа изглеждат много по-добре и това ги прави по-привлекателни за потребителите, които се ангажират с локалното търсене.

В случай, че се колебаете дали да използвате своя профил в социалната мрежа, за да подобрите локалното търсене, трябва да знаете, че някои страници се класират много добре в търсачките (тук може да разберете повече http://www.seopal.bg/google-места-за-бизнес/). Естествено връзките на тези страници са nofollowed , така че PageRank няма да се промени. Въпреки това Nofollow функцията не се прилага непременно за социалните сигнали и тези страници също биха могли да придадат стойност на резултатите от локалното търсене. В случай, че ретуитнете автор с висок ранг, това може да ви помогне да подобрите видимостта си в локалното търсене.

Автор:

Този автор има 6 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.