Безценни съвети за дами със светла кожа

12.04.2014 | Автор: | Публикувано в: Мода

С какво се съобразявате най-много, когато избирате и съчетавате дрехите си всеки ден, изправени пред предизвикателството „Какво да облека?”.  За много от нас водещото в решението е фигурата. Личният стил и предпочитания също оказват влияние при избора на тоалет и аксесоари. Но има един фактор, който е с най-голяма значение за правилният избор на дрехи – цветът на кожата. Истината е, че дори да облечете перфектният тоалет, подхождащ за фигурата ви и съобразен с най-новите модни тенденции, ако цветовата гама и стила не подхождат на тена на кожата ви, няма да постигнете желаната визия.

Какви съвети дават модните експерти за дамите със светъл тен на кожата? Изборът на цветове е много важен за хората с блед тен, защото неправилната комбинация лесно може да им придаде болнав и изморен вид, вместо свежо и привлекателно излъчване. „Какво да облека?”, за да подхожда на светлата ми кожа?

  1. Избягвайте дрехи в много тъмни цветове, като черно и униформено-синьо. Те създават твърде голям контраст със светлата ви кожа.
  2. Открийте вашата палитра от пастелни цветове. Макар и не всички пастелни багри да подхождат на дамите с по-блед тен, по правило земните тонове и меките цветове са добър избор за вас. Експериментирайте с различни нюанси докато откриете перфектната комбинация, която ще ви даде желаното излъчване.
  3. Бъдете дръзки – обичате ли цветовете? Светлата кожа ви дава възможност да експериментирате с много различни цветове. Изпробвайте всичко, което харесвате. Ако даден цвят ви придава по-бледо излъчване, изпробвайте дрехи в няколко нюанса по-светло. Разнообразете гардероба си с оригинални аксесоари и носете различни цветове всеки ден, в които сияете.
  4. Използвайте хитрини, които ще подсилят страхотното ви излъчване  – например изберете подходящ лак за нокти, който подхожда на тена и дрехите ви, открийте перфектният тон на косата ви, в който ще бъдете неотразими, носете тоалети, които подчертават най-страхотните части от тялото ви.

Автор:

сибирско здраве

Този автор е публикувал досега 42 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.