Какво да облечем на първа среща?

26.03.2014 | Автор: | Публикувано в: Мода

Когато се събуждаме сутрин си задаваме вечния въпрос „сега какво да облека?”. Да, при нас жените това си е голям проблем, отваряме гаредероба и можем да седим пред него с часове и пак да не измислим какво да си облечем. Независимо къде отиваме, дали е на кафе, на работа или до магазина главоблъсницата с избора на дрехи си остава.

Но когато става въпрос за среща с някой мъж катастрофата става пълна. За да ви спестим часове главоблъсканици пред гаредероба и огледалото ще ви направим няколко интересни предложения.

Начина според който се облечем на първа среща ще му покаже какви са и нашите намерения. За това преди да сложим нещо трябва да помислим добре.

Ако търсите любов може да заложите на червеното. Редица изследвания показват, че червния цвят кара мъжете да мислят, че жените са по-атрактивни и секси. Ако сложите и чифт обувки с висок ток определено ще се запаметите в съзнанието му и ще оставите впечатление. Така, че не се чудете а слагайте червената рокля и определено ще останете харесани през цялата вечер, а защо не и нощ.

За тези от вас, които не си падат по червения цвят няма да сгрешат ако заложат на черен. Черното си остава класика, този цвят прави тялото ни да изглежда по-слабо и не отстъпва по сексапил на червения.

Да покажем ли кожа или не? Това е другата дилема. По-къса пола или по-дълга с по-дълбока цепка. По-изрязано деколте или не. Важното е да намерим златната среда. Ако заложим на по-къса пола е по-добре да сложим по-закрита блуза и обатното ако сме с панатлон може да сложим някое бюстие примерно.

Първото впечатление си остава много важно, както се казва„По дрехите посрещат по ума изпращат” . За това момичета  мислете преди да излезете на първа среща, защото каквото и да имате в главата си, ако не сте се облекли подходящо рискувате срещата да завърши още преди да е започнала.

Автор:

Този автор има 7 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.