Изграждане на уеб сайт за вашият бизнес

10.12.2010 | Автор: | Публикувано в: Онлайн бизнес

Направата на уеб сайт за вашия бизнес може да се превърне в една от най-правилните инвестиции, която някога сте правили. В края на миналата година се забелязва покачване на хората с достъп до интернет в България, което води до приблизително 4 милиона интернет потребители. Благодарение на изграденият от вас интернет сайт, всеки един от тези 4 000 000 души е ваш потенциален клиент или съдружник.

Няма значение от размера на вашата фирма, вие не трябва да захвърляте възможността да навлезете в уеб пространството. Тридесет секундна реклама по телевизията ще ви струва някъде между 3000 и 7000 лв., а рекламен банер във доста посещаван интернет сайт, може да ви коства от 30 до 100 $ за цял месец. Както виждате ползите от навлизане в сферата на интернет са големи.

Появата ви в интернет може да се окаже изключително печеливш ход, благодарение на който да се развиете и то много. Всеки уебсайт дава достъп до многобройни потенциални клиенти, които имат достъп до предлаганите от вас услуги, а и възможността да се превърнат във ваши съдружници.

Всеки интернет сайт се нуждае от оптимизация, с благодарението на която той ще се изстреля към по-горни места при търсене в уеб търсачките. Оптимизацията за търсещите машини може да включва уеб сайта да се изпрати в уебсайтове като: директории за статии, директории за уеб сайтове, социални мрежи и други.

Освен оптимизация за търсещите машини, ще са ви нужни уеб дизайн и евтин хостинг. Както за самото създаване на интернет сайта е нужно да намерите уеб дизайнер, така и за SEO оптимизацията му трябва да намерите специалист по SEO оптимизация. Ако сте решили да направите нещата както трябва, винаги наемайте специалисти, вместо да се опитвате сами да се заемате със неща от които не разбирате достатъчно. А за уеб хостинга е почти задължително да си плащате, освен ако не желаете да си закупите, кофигурирате и поддържате компютърен сървър с постоянен достъп до ел. ток и много бърз интернет. Другият вариант е да си вземете безплатен уеб хостинг, но имайте предвид че това почти никога не се препоръчва поради ниското им качество и ненадежността им. Компромисното решение е да наемете евтин хостинг с добро качество от някоя утвърдила се хостинг компания.

Автор:

Този автор има 3 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.