Кое в хостинга е по-важно: цената или качеството?

26.09.2013 | Автор: | Публикувано в: Онлайн бизнес

Търсенето на уеб хостинг, който осигурява онлайн присъствието на сайтовете, се увеличава с всеки изминал ден. При това, собствениците на фирми смятат този вариант за задължителен в генерирането на допълнителни приходи от онлайн клиентите.

Именно заради това, хората, занимаващи се с бизнес днес, искат да изградят онлайн присъствие и така да популяризират себе си и дейността, която развиват. Създаването на профили в различните социални мрежи, обаче, не е достатъчно за привличането на много клиенти. За тази цел е необходимо създаването и на собствен уеб сайт, който да бъде посещаван от интернет потребителите и където информацията за Вас и Вашия бизнес да бъде нагледно представена.

За съжаление проектирането и разработването на един атрактивен сайт не е достатъчно условие за привличане на клиенти. Правилното функциониране на уебсайта е от съществено значение, което е възможно само чрез наемането на подходящ хостинг доставчик на този вид услуги. Уеб хостингът се счита за решаващ фактор за успеха на един уеб сайт, като добрият хостинг спомага за повишаване на ефективността му.

По-добрата производителност на уеб сайта Ви зависи от качествените уеб хостинг решения

Качествените хостинг решения могат действително да променят ефективността на един сайт, затова е много важно да се наеме хостинг доставчик, който да гарантира качество. Ръстът на онлайн бизнеса зависи единствено от ефективността на сайта, затова е необходимо наемането на хостинг фирма, която предлага висококачествени хостинг услуги. Повечето хора избират евтини уеб хостинг услуги, за да спестят малко пари, без да подозират, че в последствие това води да огромни загуби в бизнеса им. Много по-разумно е да се наеме фирма, която предлага висококачествени хостинг решения за вашия бизнес сайт, така че действително да получите желания резултат.
Евтиният уеб хостинг не винаги е надежден

Човек трябва да избере качеството пред цената при наемането на уеб хостинг решения за своя бизнес сайт. Въпреки че има хостинг компании, които предлагат по-евтини услуги, не винаги евтиното е достатъчно надеждно. При това, евтиният хостинг не предлага разширени функции, които да отговарят на нуждите на съвременната технология. В допълнение евтиният хостинг не предоставя достатъчно пространство на сървъра за бъдещо разширяване на бизнеса и така ще се наложи да заплатите допълнителна цена, за да закупите още пространство, което ще надхвърли бюджета Ви. Друг минус на евтиния хостинг е липсата на гаранция, че сайтът ще работи без прекъсвания, а това може да доведе до загуба не само на потенциални клиенти, но и на вече съществуващите. Ето защо по-мъдро е да не избирате най-евтиното, що се отнася за сайт, от който ще зависят бъдещите Ви доходи и развитието на Вашия бизнес.

За да обобщим , можем да кажем , че качеството е по-важно от цените на хостинг услугите, тъй като от тях зависи доколко успешни ще бъдете в интернет. Очевидно няма никаква полза от сайт, който не Ви върши никаква работа, колкото и малко да плащате за хостинга му. Затова човек не може да си позволи да направи компромис с качеството на хостинга, за да спести някой друг лев. Уверете се, че избирате надежден хостинг партньор, известен с качествените си услуги, за да сте сигурни в успеха на Вашия сайт.

Автор:

Този автор има 14 публикувани статии до сега.

Коментари (1)

  1. Аглика Калкова

    Хостингът е основата на нашия бизнес, от която зависи много и в този случай не трябва да се ръководим единствено от цената. Същевременно не можем да я пренебрегнем като фактор, затова е важно да намерим правилното съотношение между цената и това, което получаваме. Тази фирма е на пазара от 10 години и според мен е успява да предлага качествен продукт, като постига въпросното съотношение : https://my.icn.bg/offerings.html?referer=agli1 Важно е да направим успешно изборът на доставчик, защото иначе рискуваме да си осигурим проблеми и доста главоболия в по – нататъшната си работа, които е по – добре да си спестим.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.