Обзаведете своята баня

04.08.2013 | Автор: | Публикувано в: Обзавеждане

Обзаведете своята баня

Чудили ли сте как да обзаведете своята баня? Е, за целта трябва да сте запознати с актуалните тенденции при мебелите за баня, както и за оформлението на самото помещение, тъй като има бани за всеки тип хора с различни потребности.

Размерът на помещението за баня

Първо – какъв е размерът на вашето помещение? Това е много важно, защото ако помещението ви е твърде малко, няма как да разположите много мебели за баня в него, освен ако не са нагъчкани, а това би било изключително грозно, неудобно и със сигурност ще съжалявате. Дори ако имате много пари и имате възможността и желанието да купите всички нови играчки за баня, няма как да ги монтирате в помещение с малък размер. Все пак някои мебели за баня имат своите „системни изисквания“, така че трябва да предвидите това, когато планирате обзавеждането на вашата баня.

Също така е важно да подберете мебели, които са не само удобни, но и практични, а и ако може – на разумна цена.  Е, това невинаги може да стане, но все пак не пречи да опитате.

Цветовете на вашата баня също играят огромно значение. Трябва да помислите за тях много преди да обзаведете вашата баня с мебели за баня.  Има няколко типа стилизиране на елементите на банята – основните са изчистеното стилизиране (това е моето любимо, при което не се натрапват елементите, а всичко е в изчистен, минималистичен стил).

Стилизация на банята

Други хора обичат „по-шумното“ стилизиране, при което се набляга не шарени елементи като плочки, разноцветни мебели и така нататък. Масово интериорните дизайнери не одобряват този подход, но рядко те имат думата, когато става дума за обзавеждане на баня.

Също така е важно каква „топлина“ излъчва дизайнът на вашата баня. Можете да изберете топли или студени цветове, в зависимост от това какво желаете да внушите.

Топлите цветове са червеното, яркото жълто и оранжево. Типични студени цветове са синьото. Чрез тях можете да внушите по-ниска темперетура, което е готино, ако помещението се ползва през лятото за охлаждащи душове.

Автор:

Аз съм блогър. Моят блог е в българската блог платформа http://eu-bloger.eu . Там можете да регистрирате безплатно своя блог профил. Посещавайте и образователния уебсайт http://razberi.info , в който можете да намерите много учебни материали за ученици и студенти, а ако се интересувате от нови технологии - прегледайте http://eveyn.com , защото там има всичко за новите устройства и новите технологии.

Този автор е публикувал досега 10 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.