Особености за които да внимаваме при избора на плочки за баня

01.07.2013 | Автор: | Публикувано в: Обзавеждане

Здравейте, в тази публикация ще обсъдим основните характеристики и фактори при избора на плочки за баня.

Мога да отркоя три основни неща за които да внимавате, когато правите своят избор.

1.Произход на плочките за баня

Има хиляди фабрики произвеждащи плочки за баня по целия свят.  Най-големите и доказани производители се намират основно в Испания и Италия. Изборът на плочки от някоя от тези страни не е гранция за качество.  Има най-различни производители които предлагат плочки от висок, среден или нисък клас. Това прави много трудно оценяването на плочките по този критерий. За това имайте в предвид, че страната производител не е гаранция за качество на продукта.

2.Дизайн и визия на плочките

Друг основен фактор на който се обръща внимани при покупка на плочки е дизайнът. Този показател въобще не е определящ за качеството на продукта. Доста често се срещат плочки със сходна визия, но на различни цени и от различни производители. Плочки със еднакъв дизайн могат да бъдат произведени в различен клас (висок, среден или нисък) и от различена фабрика за производство.

3.Цена на плочките за баня

Отношението цена спрямо качество е като при останалите продукти на пазара. Много по-вероятно е ако си закупите скъпи и луксозни плочки, те да са доста по-качествени от евтините. От друга страна скъпите плочки също не са гаранция за качество. Много от чуждите производители предлагат своите продукти на доста по-високи цени спрямо родните дистрибутори.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.