Уют в кухнята

09.05.2013 | Автор: | Публикувано в: Обзавеждане

Опитайте се да си представите едно царство, в което всичко е комфортно, луксозно и стилно. Освен една мечта, това царство може да се окаже вашият дом. Дали ще успеете да го постигнете, зависи само от вас. Всяка стая в дома ви трябва да е подредена според нуждите ви, така че да се чувствате удобно в нея. Една инвестиция в тази посока може да сбъдне мечтите ви. Тук ще намерите няколко идеи, които ще ви помогнат да превърнете кухнята си в много по-приятна и уютна.

Едва ли има някой, който да не се радва при вида на добре оборудвана и красива кухня. Една такава красота трябва да се поддържа, не всичко свършва с монтажа. Много е важна подредбата и чистотата, защото това са нещата, които веднага правят впечатление. Добре подредената кухня оказва положително въздействие върху всички, които я посещават. Както и за много други помещения, за кухнята също важи правилото, да не е прекалено претрупана. Многото излишни неща създават усещане на дискомфорт и намаляват пространството. Когато се готви, трябва да има място, за да може всеки да развихри въображението си и да даде всичко от себе си. Хубаво е мебелите да пасват добре в ъглите, в централната част и стените, за да не остава празно място. Уредите могат да се вградят и така да се спести още повече ценно пространство. Вградените електроуреди са много актуални напоследък, но са и изключително практични и удобни. Има кухни, които са с почти цялостно или цялостно със шкафове по стените. Така се пести много място по пода. Уредите, които най-често се вграждат са печката, мивката и абсорбатора, но има и много други, които биха спестили много място, ако се вградят.

Много е актуално напоследък, в кухните да се поставят огледала. Така се създава усещане за по-голямо пространство, а и с тяхна помощ може да се следи кой влиза и излиза. Самото кухненско помещение трябва да е много добре осветено, за да може да се върши качествена работа в него. Съществуват какви ли не варианти за осветление, има лампички за вграждане и др. За да внесете допълнително настроение в кухнята, можете да поставите фруктиери с плодове или цветя.

Автор:

Врати Борман - интериорни и входни врати и кухни от МДФ в София. Качествени европейски стоки от реномирани производители от Полша, Германия и Турция. Фирма Борман поддържа ниски цени на всички предлагани врати. На склад повече от 3000 постоянни комплекта (крило и каса). Качествен монтаж със собствени монтажни бригади.

Този автор е публикувал досега 9 статии.

Коментари (1)

  1. Всеки от нас мечтае за добра и практична кухня! Успех!

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.