Видове врати с Борман Комерс

03.02.2013 | Автор: | Публикувано в: Обзавеждане

Вратите, тази мебел, тази част от къщата, от дома, е неизменна част от нашето ежедневие. Но колко ли рядко се замисляме всъщност какво огромно разнообразие от различни видове врати има по света.

Вратите присъстват в живота на всички хора от векове насам. С течение на времето, техният дизайн се усъвършенства. Ако преди векове, познатите врати представлявали сковани летви или свързани пръчки в едно, днес разделящите елементи изумяват по форма и материя.

Видовете врати, според Борман Комерс, могат да бъдат разделени на входни, интериорни и външни.

Входните са преграда между външния и вътрешния свят. Когато се прави избор на входна врата винаги се предпочита здрав материал. Входната врата осигурява защита на собствеността. Дървените врати са изключително неподходящи за монтиране на входа на дома, това от Борман Комерс е констатирано в следствие на дългогодишната практика на фирмата в София.

Интериорните разделящи елементи са най – лесни за избор. Този тип врата се монтира в закритите помещения. Ролята и е на  разделяща жилището преграда. Интериорните врати могат да бъдат изработвани от дърво, стъкло и всякакъв друг вид материал. Изборът зависи от клиентите. Цветовете са най – разнообразни, а това прави съчетанието им с вътрешния интериор на жилището изключително лесно. Интериорната врата трябва да бъде подбрана внимателно с оглед на помещението, в което ще бъде монтирана. Така на пример, за банята се препоръчва стъклена врата. За кухнята – масивна, дървена врата ( целта е да се осигури преграда между миризмите, които се отделят по време на готвене и останалите помещения в жилището).

Външните врати са характерни за къщите и именията, или поне това са най-продаваните от Борман Комерс за малко по-заможните жители на кварталите на София. Те могат да бъдат оприличени на решетки или метални порти. Тези врати играят ролята на пропусквателен пункт между улицата и вътрешния двор на къщата. Все повече хора започнаха да предпочитат високи, метални врати. Забелязва се тенденция с нарастването на престъпността да нараства и размерът и дебелината на вратите.

Автор:

Врати Борман - интериорни и входни врати и кухни от МДФ в София. Качествени европейски стоки от реномирани производители от Полша, Германия и Турция. Фирма Борман поддържа ниски цени на всички предлагани врати. На склад повече от 3000 постоянни комплекта (крило и каса). Качествен монтаж със собствени монтажни бригади.

Този автор е публикувал досега 9 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.