Как да дадем живот на тонер касета

26.01.2013 | Автор: | Публикувано в: Други технологии, Компютри, Услуги

От тонер касетата зависи това дали вашия лазерен принтер ще печата добре или не. В повечето случаи след изхабяването на консуматива, той бива изхвърлен и заменян с друг. Разбира се, това не винаги е правилно, тъй като съществува възможно за рециклиране на тонер касети и тяхното пълнене, което ще ви даде възможност да използвате уреда още дълго време.

Услугата зареждане на тонер касета е в пъти по-евтина от това да поръчате нов консуматив за принтера си. Специалистите твърдят, че чрез въпросното презареждане вие спестявате до седемдесет процента от цената на касетата. И ако това не е добра новина, какво да е.

Между другото трябва да знаете, че рециклирането на тонер касети и пост-фактом тяхното зареждане превръщат въпросния консуматив в нов. Той е годен за използване и ще предложи производителност близка до оригинала. Днес имате опцията да заредите касети за всички марки лазерни принтер в това число OKI, Panasonic, HP и много други.

Наемайки услуги по зареждане и рециклиране на тонери вие инвестирате в бъдещето на използваният от вас принтер. Не се колебайте да изберете фирма, която ще свърши работата бързо и качествено.

В тази статия ние ви представяме екипа на Toner Point, който ще вземе вашите касети, ще ги рециклира и напълни на промоционални цени. Нещо повече, ние предлагаме перфектно обслужване включващо почистване, смяна на чипове, грижа за компонентите и най-важното професионално отношение към ваше височество потребителите.

За допълнителна информация относно услугите ни може да разгледате професионалния ни уеб сайт, където сме дали пълни подробности относно дейността, която развиваме. От нас можете да закупите и нови тонер касети стига да имате нужда от последните.

Ще се радваме ако тази публикация е била полезна за вас и конкретните ви нужди, ще очакваме да ни се обадите за да работим във ваша полза. Благодарим за вниманието и ви желаем много лични и професионални постижения. До нови срещи.

Автор:

Този автор има 122 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.