Доверете се на нашите футболни прогнози

18.01.2013 | Автор: | Публикувано в: Релакс и свободно време

Да се печели чрез залози на футболни мачове е амбициозна задача за голяма част от почитателите на Цар футбол. Но наред с ентусиазмът да спечелите пари, е добре да имате едно наум и за вероятността да се окажете разорени и без пукнат грош заради грешки, допуснати при правене на футболни прогнози.
В тази статия ще се опитаме да ви вразумим и да набележим най-често срещаните заблуди и грешки при правене на прогнози за футбол като се надяваме, че ще се постараете да не ги допускате.
1. Първо – никога не слагайте много мачове с ниски коефициенти в права колонка, така рискувате да загубите пари, тъй като на всички ни е ясно, че понятието „твърд мач” не съществува във футбола.
2. Вторият съвет към вас или по-скоро втората грешка, от която е добре да се пазите при футболни прогнози с цел залог е предоверяването на това, което се пише по медиите или се говори по телевизията за дадени срещи. Винаги е най-добре да си съставите собствено становище за развоя на един мач и да не търсите чуждите анализи и преценки.
3. Друга грешка е да търсите изненадата в един мач – дали точно в него, това което мислите ще се случи или това е ваша заблуда? Задавайте си въпроси преди да залагате, анализирайте и не играйте на сляпо.
4. Четвърта грешка при залагане на футболни срещи е да се влагат големи суми, съответно това води до големи загуби. Бъдете внимателни – все пак това е само игра, не е нещо „на живот или смърт”.
5. не бива да се влияете прекалено от чуждите анализи и да позволявате те да попречат на вашите виждания и предчувствия за играта. Това може да ви изиграе лоша шега и в последствие да се питате защо сте се доверили на чужда преценка, след като вашата е била на верен път.

Автор:

сибирско здраве

Този автор е публикувал досега 42 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.