Как да изберем подарък за фотограф

15.09.2015 | Автор: | Публикувано в: Фотография

Персонализация. Може би една от най-големите причини да предпочитам този тип подаръци е възможността за персонализация на подаръците. Нямам предвид само това да подарите на някого ваш портрет или нещо такова, въпреки че това си е прекрасен и личен подарък. А какво ще кажете за варианта да подарите порцеланова чаша или тениска, с отпечатани на тях различни изображения или фрази, пожелания и т.н.

Изключителност. Подарявайки снимка, която вие лично сте направили, вие всъщност давате на човека отсреща подарък, който не може да бъде закупен от друго място или магазин.

Индивидуалност. Фотографията предлага много начини за използване на едно изображение. Имате ли приятел или роднина, който обича да готви? Подарете им престилка, с отпечатана на нея снимка на направена от тях любима торта. Може би имате човек, обичащ кучета или котки? Дайте им чаша за кафе с отпечатана снимка на домашния им любимец. А дали имате човек, който обича природата и да се разхожда навън? Може да им подарите снимка на красив пейсаж или някакво тяхно любимо място.

Декоративност. Замислите се колко приятно бихте се чувствали, ако идете на гости на ваш приятел, на който сте му подарили например картичка и я видите поставена на неговото бюро? Определено чувството е приятно, да знаете че вашият подарък е бил харесан и оценен.

Полезност. Фотографията е изкуство и вие можете да пресъздавате това изкуство под най-различни форми. Замислете се например да подарите на вашата баба хубав магнит за хладилника със снимка на нейните правнуци или домашен любимец. Подарете на вашите деца тениска с тяхно любимо изображение.

Това само някои предложения как може може да използвате вашия фотографски талант (или таланта на някой друг) и да създадете подаръци, които определено ще бъдат харесани и оценени от техните получатели.

Списъкът с фотографски подаръци нараства постоянно. Вече споменах някои неща, които може да бъдат създадени, но в случай че имате нужда има и още. Познавате ли някой, който играе карти? Подарете име тесте карти със снимки от дадена ваканция, на която сте били заедно. Или пък за почитателите на готварството, може да подарите престилка с изобразена на нея любим техен специалитет. Има много хора, които обичат да редят пъзели и една от вашите любими снимки като пъзел, може да бъде прекрасен вариант. А може би снимка на красив пейзаж, на който се възхищавате. Може да поставите снимката в голяма рамка и да я окачите на стената в хола, така че всички ваши гости да могат да я видят.

И ако не можете да си изберете подходящ подарък за фотограф от посочените в статията, можете да посетите и блога ни – Podaryci.info

Автор:

Този автор има 3 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.