Забавни музикални играчки от магазин за бебешки стоки Baby.Galix.bg

08.01.2013 | Автор: | Публикувано в: Онлайн магазини

Музикалните играчки помагат на детето да възприеме по-бързо и лесно заобикалящият го свят. Благодарение на веселите и опознавателни мелодии и звуци малките деца с интерес изучават всичко, което ги заобикаля. В повечето случаи тези играчки са допълнително обогатени с различни цветни елементи, които могат да се бутат, разместват или натискат. Консултантите от най-големия онлайн магазин за бебешки стоки, споделят кои са играчките избирани най-често от родителите за малките им съкровища.

 Музикално кученце на български език от Fisher Price

Бебешки стоки - музикално кученцеДецата ще останат очаровани от този цветен приятел. Той може да бъде първият учител на вашето дете и да му помогне с лекота да научи цветовете, азбуката, частите на тялото и числата. Интерактивното кученце е една от най-предпочитаните бебешки стоки за деца от 6 месеца до 3 години. То може да подпомогне за координативните умения, зрението, зрителната памет и слуха на детето. При всяко докосване на плюшеното кученце двете му ръчички и крачетата се активират и издават весели мелодии, разнообразие от звуци, изречения и думички.

Музикална количка за бутане

Бебешки стоки - музикална количка за бутанеМузикалната количка може да бъде идеалният помощник в първите самостоятелни стъпки на вашето дете. Красива, цветна и занимателна тя развива и двигателните, зрителните и слуховите възприятия за децата. Забавата е гарантирана, защото количката е снабдена с ксилофон, лабиринт за проследяване, има четири подвижни блокчета, възможност за сортиране на различни форми. Благодарение на четирите подвижни колела играчката може да бъде лесно бутана и премествана в различни помещения. Играчката е изработена от масивно дърво и пластмасови елементи.

Музикална къщичка

Бебешки стоки - музикална къщичкаСпоред консултантите от популярния онлайн магазин за бебешки стоки Baby.Galix.bg, тази къщичка е идеален подарък за деца от една до две годинки. Благодарение на компактната й дръжка, малкото дете може да я носи навсякъде със себе си. Музикалната къщичка издава различни звуци, ролките могат да бъдат въртени и местени. Прозорчето и пощенската кутия могат да се отварят от сръчните детски ръчички, от коминчето се показва усмихнато слънце, а жълтата птичка може да се плъзга. Красива палитра от цветове обагря цялата къщичка.

Всички предлагани детски и бебешки стоки в онлайн магазин Baby.Galix.bg са изработени от напълно безвредни материали и отговарят на всички Европейски изисквания за безопасност. Като отговорни родители винаги бъдете внимателни, когато купувате детски стоки. Съблюдавайте за изписаните на опаковката възрастови граници. Както и за това, че стоките не съдържат вредни вещества като бисфенол А и други.

Избирайки бебешки стоки от най-големият онлайн магазин вие ще гарантирате весели и безопасни игри за вашето дете. Богат каталог от атрактивни музикални играчки на различни производители можете да видите тук: http://baby.galix.bg/играчки/детски-музикални-играчки/детски-музикални-играчки-1-3години

Автор:

Този автор има 79 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.