Красива защита за iPhone 7 Plus

26.09.2016 | Автор: | Публикувано в: Онлайн магазини

Новият Apple iPhone 7 Plus определено е създаден за хора с вкус и стил, за които класата не е прищявка, а необходимост. И когато притежавате такова технологично бижу, не можете да го използвате с какви да е кожени калъфи.

Разбира се, видовете кожени калъфи са неизброими. Но дори да можете да се разминете с някои от тях, едва ли бихте помислили да се лишите от калъф за своя Apple iPhone 7 Plus. Наистина би било жалко елегантният дизайн на телефона да бъде превърнат в поочукано, изпонадраскано подобие, както неизменно се случва при ежедневната му интензивна употреба.

Най-доброто, което можете да направите по този въпрос, е да се снабдите с качествен, специален кожен калъф за Apple iPhone 7 Plus. Ще откриете модели както от естествена, така и от еко кожа и това ще ви позволи да направите своя личен избор, като се съобразявате с нуждите си, с цената (между 12 и 299 лв.) или с принципната си позиция по отношение на защитата на животните. Истината е, че няма нужда да се колебаете излишно – модерните технологии гарантират, че и в двата случая ще притежавате един удобен, здрав, приятен на допир и красив кожен калъф.

Но добрият външен вид и качествената изработка не са всичко. Коженият калъф за Apple iPhone 7 Plus ще ви даде и редица други предимства – смартфонът ще бъде предпазен от всички страни и няма никаква вероятност да бъде надраскан в чанта, в джоб, в ръка или на плот.  Ще бъде защитен и при евентуално изпускане, което е доста успокояващо за всички разсеяни или вечно забързани потребители. Тази функционалност важи дори при моделите тип „джоб”, при които се налага телефона да бъде вадено при работа – в повечето случаи „джобът” се закопчава с капак или лентичка и осигурява пълна безопасност при пренасяне.

По-добрите модели обаче са от типа „портфейл”. Те се отварят като кориците на книга, между които се закрепва самият телефон. Без значение дали ще го „щракнете” плътно в твърд кейс, или ще го залепите с магнит или многократна лепенка, прикрепването е напълно безопасно и сигурно. Ако избирате такъв кожен калъф за Apple iPhone 7 Plus, имайте предвид, че той ще се превърне във втора кожа за телефона ви. От една страна, няма нужда да го изваждате от защитената среда – можете спокойно да говорите, да пишете, да сърфирате, дори да презареждате и снимате, тъй като капакът не пречи на екрана, а достъпът до портовете и обектива на камерата е напълно свободен. От друга страна, част от капаците на кожените калъфи са снабдени с вътрешни отделения за карти, документи или банкноти, което превръща аксесоара в луксозен кожен калъф и луксозен портфейл едновременно. Това е добре дошло за всички, които не обичат да носят прекалено много вещи в себе си и имат нужда от едно-единствено място за всичко важно.

И след като вече сте сигурни, че се нуждаеш от кожени калъфи за Apple iPhone 7 Plus, остава ви единствено да изберете модела, който най-много ви харесва и най-добре пасва на стила ви. Това също няма да е лесно, тъй като вариантите са наистина много – различните цветове, ефекти и текстури на кожите оформят доста богата гама от визии. Но пък със сигурност ще има и такъв, който да допадне точно на вашия индивидуален стил.

Автор:

Този автор има 4 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.