Гледахте ли последен епизод на този турски сериал?

04.12.2012 | Автор: | Публикувано в: Релакс и свободно време

Трудно е да се предизвика и задържи любопитството на зрителя, особено на българския зрител, но безспорно турските сериали съумяват да приковат съгражданите ни пред екрана. Факт е, че за последните няколко години гледахме редица турски серийни продукции, коя от коя по-вълнуващи и завладяващи – те на практика тотално изместиха американските и родните сериали и трайно се настаниха в сърцата ни.

Много малко са хората в страната ни, които да не са чували или да не са гледали емблематичните продукции, като „Перла“, „Забраненият плод“ и „Листопад“. Това бяха едни от най-интересните сериали, до толкова, че домакините да забравят основните си задължения, а мъжете да седнат и да се тюхкат до тях за съдбата на героите – това бе наистина нещо уникално и забележително, хората имаха нужда от нещо ново и различно и го получиха от турските продукции.

Безспорен факт е, че хората луднаха по тези сериали, а сега, след около два месеца ще могат да се насладят на още един по-добър от предишните, още по-завладяващ и хипнотичен. Няма начин това заглавие да не събере цялото семейство пред телевизора, особено след големите реклами и представяния на сюжетите и любимите ни актьори. Още преди да се появи на турските екрани, за сериалът усилено започна да се говори и у нас. Да, това е „Пепел от рози“, една от най-очакваните продукции ще се появи в най-скоро време по bTV. Почитателите и интересуващите се от този сериал са запознати из основи с актьорите и героите в поредната продукция, не пропускат на нито един сериал последен епизод финал гледат и но за тези, които все още не са запознати с основните елементи ще кажем, че главната героиня тук ще е добре познатата ни Берен Саат, която за пореден път ще ни очарова с пленителна и завладяваща игра. Това, което можем да кажем е, че тя е една от най-известните и обичани актриси и модели в Турция и на Балканите. Сега може само да ви пожелаем търпение за новата изява.

Автор:

сибирско здраве

Този автор е публикувал досега 42 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.