Личните години и нашият годишен хороскоп

23.10.2012 | Автор: | Публикувано в: Релакс и свободно време

Основно годишен хороскоп се прави на няколко аспекта – личния живот, професионалния, а също така и общо за дадена лична година. Личната година като такава представлява отделен отрязък от време, в който биват проектирани човешката същност и съдба. Даже и най-трудните периоди в човешкия живот отминават и идват по-добри. Приема се, че промените се осъществяват на всеки девет години, а най-подемни от тази гледна точка години са Лична година 1, Лична година 3, Лична година 5 и Лична година 8.

Ние ще опишем годишен хороскоп за една от тези лични години, а именно лична година 5. Тя съществено се различава от останалите лични години. Носи много по-голямо спокойствие в сравнение с лична година 4 и определено е по-стабилна от 7.
Само при наличие на периоди 1, 3, 7, 9, 11 в живота на човек, година 5 се задейства с голяма сила и дава драстични промени в професионален аспект. Точно тогава тя се проявява като мощна, стабилна и успешна. Но трябва да съществуват тези периоди в живота на човека, роден под петицата, за да се стигне до генерални, съдбовни трансформации в кариера или професионален живот като цяло.

По принцип в лична година 5 индивидът има доста големи притеснения, относно реализация, напредък и финанси. При силни съдбовни дадености, които обезателно включват не само девет годишния период, а също така датата на раждане, жизненият път и десет годишния период, човек има перфектния шанс да направи доста голям скок в своето развитие.

От емоционална гледна точка, лична година 5, а в това число и нейният годишен хороскоп за 2013 година, много често е символично разделен на две части. Първата обхваща периодите на месеците 1, 6, 7, 9, 11, които допринасят за появата на градивна и перспективна връзка.
Съответно другата обхваща периоди 3, 4, 5, 8, които са ощетени от появата на дълготрайна връзка.

Автор:

Този автор има 139 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.