Букмейкъра bet365

06.08.2012 | Автор: | Публикувано в: Спорт и хобита

Сега е моментът да ви представим един от най-добрите сайтове за онлайн залози, с който можете да спечелите наистина добре пари. Това е bet365.com, един от лидерите на пазара с онлайн залозите.

Всеки един от хората които си падат малко хазартни личности трябва да се възползва от този уникален и забележителен сайт за онлайн залози. Това което трябва да знаете за него е, че в действителност той е много предпочитан от хора по цял свят и това се доказва с над 5-те милиона потребители и фенове на различните видове спортни и други видове залози. Друг интересен факт е, че фирмата има над 1 700 работници в bet365 от цял свят, което говори страшно много за реномето на компанията. Точно поради тези причини тя се нарежда на 7-мо място по предпочитание и големина измежду редицата сайтове за залози.

Това е наистина хубава фирма която е със седалище – Великобритания, но по-важното при този сайт се състои в предимствата, които са наистина много и най-разнообразни. Част от тях са свързани с големите коефициенти, които са наистина конкурентни, да не говорим за удобната и интуитивна навигация, както и за гледането на онлайн първенства на живо с изключителен образ.

Друга интересна подробност с която се характеризира bet365 е, че дава възможност за залагане на допълнителен азиатски и голов хендикап и редица други. За да можете да правите залози, трябва първо да се регистрирате и да вкарате минимум 10 лева или друга валута. Системата е малко по-особена, защото след като вкарате парите си, те се удвояват, но за да ги изтеглите, трябва първо да заложите общата сума поне три пъти.

Залозите може да направите както на спортни състезания, така и на покер, казино и други подобни. Важното тук е, че сигурността и безопасността в bet365.com е на първо място и за това сайта има и Thawte SSL Web Server сертификат.

Автор:

Този автор има 2 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.