Мъжки парфюми – парфюми, които по нищо не отстъпват на дамските

29.06.2012 | Автор: | Публикувано в: Онлайн магазини

Всеки човек обича парфюмите. Тези, които нямат необходимите средства да си закупят някоя скъпа и луксозна мярка, ползват по – евтини, но и те не се лишават от това удоволствие. Това красноречиво и недвусмислено говори за голямата популярност на тези продукти.

Както има много дамски, така също има и голям брой мъжки парфюми – Пако Рабан, Армани, които също предлагат богати и разнообразни продукти с всяка тяхна колекция, която се появява на пазара. И както жените обичат да им се подаряват скъпи парфюми, така и мъжете не биха възразили срещу такъв вид подарък.

Пако Рабан, който всъщност е роден под името Франциско Рабанеда Кеурво на 18.02. 1934 г. в Сан Себастиан (това е страната на баските), е много известен моден дизайнер. Произвежда както дамски, така също и мъжки серии парфюми. В края на испанската гражданска война напуска Испания и заминава за Франция. Той стартира своята кариера с производството на бижута за Живанши, Диор и Баленсиага.

Отваря своя собствена модна къща през 1966 г. За своите необичайни модели използва материали като метал, хартия, пластмаса и др. Притежава уникална парфюмерийна серия, състояща се от 35 аромата. Един от най – известните мъжки парфюми в неговата серия е Пако Рабан One million.

Ето всъщност някои от неговите известни продукти за мъже:

Paco Rabanne 1 million EDT; Paco Rabanne Ultrared Man EDT; Paco Rabanne Ultraviolet Man; Paco Rabanne XS Black DEOм;

Така че, дами, и вие можете да зарадвате своя любим със скъп парфюм за подарък. И бъдете сигурни, че той ще се зарадва на такъв подарък не по – малко от вас. Даже нищо чудно да ви се наложи пак да купувате, защото стига да е хубав, мъжкият парфюм също може да бъде употребен за много кратко време! И не забравяйте – абсолютно всеки – дори децата, обичат парфюми.

Автор:

Този автор има 12 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.