Мебели за малкия апартамент

23.12.2011 | Автор: | Публикувано в: Обзавеждане

Всяка къща или апартамент, става уютен дом чрез обзавеждане и мебели, които ние, стопаните му, избираме.

Всеки човек е индивидуален и чувства по свой собствен и различен от останалите начин уюта, спокойствието и хармонията на дома си.

Ето за това при обзавеждане на своето жилище, ние избираме подходящите мебели, които да стоят добре в даденото пространство и да ни създадат необходимия комфорт.

Хол и кухня

Ако живеете в гарсониера, може да съберете кухнята и хола в една обща стая. Подобна компактна кухня, която освен удобна е и красива, може да влезе в половината от хола, като другата част евентуално да се запълни с голям холен ъглов диван, който се разпъва и на него могат да нощуват двама и дори трима души.

Детска стая

Подобен комплект за детската стая е много удобен, разчупен, и забавен за детето.

Много по добре се събира в малката детска стая , отколкото големите ъглови легла от осемдесетте. А ако децата са две или повече, на пазара се предлагат страхотни многоетажни легла, на добри цени.Вече има легла тип „сандвич” , както и „падащи” легла, за детската.

Спалня

За малките стаи в апартамента, много добре стоят спалните с надстройка. На пазара се предлагат най разнообразни видове.Има със секции, с гардероби, с огледала. Това е въпрос на личен вкус и избор.

Съвети

Добре е високите стари секции да се заменят с по ниски и компактни мебели , които оставят повече свободно място. Високите огледала , особено ако са близо до прозорци създават илюзията за голямо пространство. А стените трябва да са в светли тонове и да няма голям контраст в цветовете.

 

Автор:

Този автор има 139 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.