Лечение на рак на белия дроб

05.02.2014 | Автор: | Публикувано в: Алтернативна медицина

Години наред специалисти и учени се опитват да открият лекарство, което да спаси хилядите пострадали от рак на белия дроб. За съжаление такова не е открито и болестта продължава да убива своите жертви.

Днес в медицината са познати различни начини за премахване на тумора, като режима и вида на лечението се избира според състоянието на пациента.

Широко разпространен начин за лекуване на рак на белия дроб е оперативното. При този вид процедура се отстранява тумора чрез операция.

Много хирурзи прилагат метод при който се премахва частта която съдържа тумора, както и част от заобиколната незасегната тъкан.

Друг начин за лечение на рак на белия дроб се нарича лобектомия. Тази процедура налага отстраняването на целия лоб на единия бял дроб.

Макар често да се прилагат тези методи за премахване на рак на белия дроб , оперативното лечение носи известни рискове, като инфекции и други усложнения. Често пациентите се оплакват от недостиг на въздух след операцията.

От години химиотерапията се прилага успешно при туморни заболявания. Както е известно този вид процедура убива раковите клетки чрез използването на различни лекарства.

Макар и широко разпространен химиотерапията е вид лечение , което има много странични ефекти. Пациентите подложени на този тип терапия имат оплаквания като постоянна умора, гадене , повръщане и окапване на косата.

Рак на белия дроб се лекува и чрез енергийни лъчи, които убиват туморните клетки. Лъчелечението е много предпочитан метод, защото няма рискове и странични ефекти.

Освен познатите на всички средства днес много лекари прилагат лечение на рак на белия дроб с лекарства. Макар и нов този метод е успешен и по- безвреден от химиотерапията например.

Разликата между лекарствата и химиотерапията е, че таргетното лечение е насочено само и единствено към тумора. При лечение на рак на белия дроб се цели блокиране растежа на туморните клетки чрез лекарствата.

Докато медицината използва лекарствата за лечение на рак на белия дроб, природата ни предлага други средства, които убиват врага успешно. От векове японски лечители използват даровете от природата , за да спасят народа си.

Известно е, че средствата за преодоляване на туморните заболявания, които се използват в медицината могат да ни навредят повече отколкото да ни помогнат. Лечение на рак на белия дроб е възможно, без отрови и без рискове – http://www.mikoterapia.bg

Рак на белия дроб е сред най- опасните и смъртоносни заболявания. Когато се приложи неправилно лечение , то може да увреди организма и да нанесе дори по- големи вреди. Природата ни дава най- добрите средства за борба с тази болест, които не ни тровят с химикали и отрови.

Пациенти, които са подлагани на различни средства за ликвидиране на туморни заболявания имат оплаквания от силни болки. Природата може да убие рак на белия дроб , и да спаси болния от мъки.

 

Автор:

Този автор има 74 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.