Стикерите за стена днес!

27.09.2011 | Автор: | Публикувано в: Обзавеждане

Стикери за стена – нека днес разгледаме някои техни характеристики. В тази статия ще нахвърляме някои основни идеи и концепции на декорацията със самозалепящо се винилно фолио. От тук можете да почерпите също така идеи за тяхната приложимост в съвременните методи за декорация. Като цяло тази нова мода е базирана ново и уникално приложение на вече изпитани и усъвършенствани с дълги години практики и технологии използвани и развивани като материали за рекламната индустрия с десетилетия.

Стикери за стена могат да се монтират в закрити помещения, но те могат да се използват на външни стени еднакво добре. Материалите и технологията за изработка на стикери за стена са взаимствани от външната реклама. Те са създадени с ярки дизайн и цветова гама, който да привлича клиентите. Основна характеристика на стикерите за стена изработени от самозалепящо се фолио е качеството на използваните фолиа. Качествено и с подходящите материали изработените стикери за стена устояват на прищявките на времето без проблеми. Тези винилни стикери се ползват дори и от сериозният бизнес – могат да бъдат под формата на фирмена идентичност и рекламен надпис, които  е възможно да бъдат изработени и монтирани под формата на стикери за стена.

Композициите обикновено могат да бъдат закупени в опаковка с няколко елемента за декорация на една от стените, за разни по-големина площи на стената. Днес за разлика от преди и опцията за стена с тапети, стикерите за стена придават невероятна деликатност и свежест в рамките на няколко минути. Самозалепващите стикери за стената от винил идват в необикновени модели и дизайни, като растения и флорални мотиви, декорирани с гладки графики и пъстри или стилни цветове. Могат да бъдат монтирани на стена, огледало, стъкло или дори в мокрите помещения и готово!  Съществуват много видове готови модели, които биват предлагани като цял неделим дизайн покрити с транспортно фолио за улеснен монтаж.

Стикерите за стена обикновено издържат минимум 4 години и не оставят следи при отлепянето им. Това означава, че може да ги подмените удобно и бързо според промяната на дизайна. За радост е, че не се нуждаете от помощ от добър декоратор и специалист по интериора. В масовият случай стикерите за стена, не са пригодени за преместване на друга стена. Важно е само да изерете мястото, където искате да бъдат монтирани. Може първо да маркирате в случай че не сте убедени и след това пристъпете към монтирането. За добри резултати, вашата стена трябва да бъде изчистена и без мазни петна или релефни орнаменти, които да пречат на стикерите за стена да се задържат към повърхността на стената.

В заключение нека споменем няколко от предимствата на стикерите за стена.

  1. Неограничено количество модели – повечето онлайн магазини произвеждат тези декорации само по поръчка, което наистина прави това един невероятен начин за уникална декорация.
  2. Когато омръзнат можете да ги замените с  други модели.
  3. Стикери за стена се монтират много бързо и удобно.
  4. можете да минете и без помоща на интериорен гуру (все пак не вреди да имате дизайнер подръка или някой с който да се посъветвате)
  5. По лесно и по-приятно е от боядисване на стените от професионални художници или бояджия.
  6. Стикерите не са скъпи.
  7. Издържат достатъчно дълго.

Автор:

Този автор има 2 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.