Най-големите ползи от споделения уеб хостинг

20.07.2011 | Автор: | Публикувано в: Онлайн бизнес

Споделеният уеб хостинг е черната овца на хостинг индустрията по ред причини, защото чисто и просто не предоставя адекватно количество сървърни ресурси за много обширни уеб начинания, особено ако притежавате и оперирате с няколко уеб сайта едновременно. Въпреки това, много уеб мастъри предприемат своя старт в хостинг индустрията със споделен хостинг и го правят именно заради ниската цена и непринудеността необходима за избор на споделен хостинг план. Ако желаете да прекрачите прага на портата към уеб хостинг индустрията и да започнете вашето пътешествие като уеб мастър, тогава предполагам, че бихте искали да обмислите ползите от споделения хостинг план. Въпреки казаното, споделения хостинг не може да се справи с някои задачи, поради което е добре първо внимателно да проучите потребностите ви от хостинг за да не пилеете парите си на вятъра.

От малки до средно големи блогове

Едно от най-добрите приложения на споделения хостинг план е конструирането и менажирането на малки до средно големи блогове, особено такива, които не хостват много съдържание с мултимедия. Плановете за споделен хостинг съдържат достатъчно количество дисково пространство и могат спокойно да се използват за почти всеки блог през първите 6-12 месеца от момента на създаването му. Всичко това прави споделения хостинг перфектен вариант за повечето блогове, защото плановете за споделен хостинг обикновено идват с 12 месечни договори, освен ако разбира се блогът ви не нарастне бързо от гледна точка на количеството съдържание, което съдържа или количеството на дневния трафик.

Хостване на изображения и галерии

Въпреки, че има много сайтове за хостване на изображения, който ще ви позволят да качите снимките си на платформите им с лекота, тези сайтове може да бъдат свалени и не са достатъчно надеждно решение за вашите потребности от хостване на картинки. Ето защо, може да обмислите варианта да хоствате вашите изображения онлайн посредством споделен хостинг. Тъй като размерът на изображенията обикновено е незначителен в сравнение с размерите на други файлове, споделеният хостинг предлага надеждно и достъпно откъм цена решение за създаването на вашите онлайн галерии с изображения. Факт е, че много планове за споделен хостинг включват инструменти за създаването на галерии за картинки директно от контролния панел. Всичко това, създава възможност за бързото и лесно създаване на цял уеб сайт, с който да покажете снимките си на вашите приятели.

Научаване

Както споменах отгоре, повечето новаци стартират със споделен хостинг план, заради цената му. Ако никога не сте притежавали хостинг и искате да разберете как работи като услуга, тогава горещо ви препоръчвам споделения хостинг план, особено ако не знаете все още какъв вид уеб сайт ще изграждате или как точно ще използвате хостинг плана си за да правите пари. Определено не е мъдро да направите значителна инвестиция без първо да се уверите, че е абсолютно наложително. Ето защо, споделеният уеб хостинг осигурява възможност за всеки да научи аспектите на уеб хостинга и тънкостите на това да бъдеш уеб мастър, без да ви се налага да рискувате големи суми пари всеки месец. Повечето хостинг провайдъри предлагат планове за споделен хостинг, които започват от 7 долара на месец, което е идеален вариант за нови уеб мастъри без опит или форма на онлайн доход.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.