Най-добрите летни коктейли

08.06.2011 | Автор: | Публикувано в: Напитки

Какво е лятото на купон без коктейли – едно скучно преживяване. разгледайте петте най-добри коктейла, миксирани специално за лятото на парти или на почивка. Тези коктейли са идеални за горещите вечери.  Ледените кубчета в коктейлите ги правят наистина освежаващи през непоносимата жега. Коктейлите са добри дори от здравословна гледна точка, заради пресните плодове в състава им.

Най-Добрите Летни Коктейли:

Блу Спринг (Синьо Лято)

Този коктейл е комбинация от Водка, Кюрасо, Лимонада, Ананас и Череша. Водката съдържа малки дози витамини, фосфор, калий и натрий. Кюрасото е богато на баластни вещества. Лимонадата е богат източник на витамини, Ананасът на фибри, а черешата е един от най-добрите източници на антиоксиданти.

Текила Сънрайз ( Текила на Разсъмване)

Този коктейл е микс от Гренадин, портокалов сок и текила. Гренадина е червен ликьор направен от червено френско грозде и нарове. Съдържа въглехидрати и натрий. Портокаловият сок е отличен източник на витамини и антиоксиданти а Текилата понижава холестерола и балансира сърдечната дейност.

Пъпешов Сауър

В този коктейл има водка, лимонов сок, малко яйчен белтък и пъпеш. Яйчения белтък съдържа минерали и протеини, Пъпеша е ценен източник на витамини и каротеноиди.

Ягодово Дайкири

Този летен коктейл съдържа ягоди, лимон и ром. Ягодите и лимона са богати на витамини и антиоксиданти. Рома е добър източник на натрий.

Джин Слинг

Този летен коктейл е микс от джин, лимон и гренадин. За гренадина и лимона вече споменахме полезните им качества. Джина няма полезни вещества, но пък е добър източник на енергия.

Насладете се това лято на тези 5 коктейла. Почерпете и приятелите си, за да усетят и те превъзходният им вкус! Пожелаваме ви приятно лято с коктейл в ръка!

Автор:

Този автор има 13 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.