Благоприятните страни на уеб основани на Flash технологиите

25.05.2011 | Автор: | Публикувано в: Други технологии, Компютри

В повечето случай редица големи марки като Coca Cola примерно да използват уеб дизайн, базиран на Flash технологиите,за да могат да се възползват от техните предимства и невероятаното представяне посредством употребяването на сложни анимации пред потребителите. Flash, като туул от високо ниво за правенето на уеб дизайн за невероятни и функционални уеб сайтове се развива все повече, а това кара популярните компании да го предпочитат при представяне на своите нови продукти и услуги в интернет.

В повечето случай подобни уеб сайтове са използвани с презентационни цели и не се цели да се популяризира дадена марка, а само неин продукт, като отговор на широка, протичаща паралелно протичаща рекламна кампания. Flash уеб сайтовете обаче със сигурност имат своите приемущества в няколко отношения, а те са:

  • Интерактивност – скриптовият език даван за използване и интегриран във Flash, наречен Action Script предлага огромни възможности за feedback с потребителите на сайта. Прилагайки технологии програмисти и уеб дизайнери създават модерни сайтовеи онлайн игри, а това като цяло кара потребителите да се завръщат.
  • Добра визия, посредством анимация – изполвайки Flash технологията можем можем да направимпо-елегантен и ефективен уеб сайт, който привлича вниманието на аудиториятя, , а и е изключително красив – често и различно от повечето познати уеб сайтове в интернет. Flash анимациите са базирани на векторни изображения, а това повишава качествотовсеки използван визуален детайл от вашия уеб сайт.
  • Съвместимост – благодарение използването на Flash, не е нужно да се тревожите дали вашият нов уеб сайт е с подходящ дизайн за визуализиране в в браузърите от различен вид. Не се нуждаете да се обмисляте всички отделени елементи ще се визуализират правилно при Internet Explorer, Firefox, Opera или Safari , защото създаденият с Flash уеб дизайн използва Flash Player, , за да бъде видян на потребителите, инструмент широко интегриран в съвременните браузъри.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.