Ламинирани интериорни врати

13.07.2015 | Автор: | Публикувано в: Обзавеждане

Когато избираме интериорни врати за дома си, се стремим да намерим оптималното съчетание на цена, функционалност, здравина и естетика. Най-ниската цена определено е за талашитените врати, функционалността на вратите от алуминий и PVC е без съмнение, а естетичните качества на вратите от дърво никой не може да оспори.

Но всеки от тези видове сам по себе си не покрива останалите критерии. Всъщност, най-добрият избор, който съчетава удобство, красота и добра цена, са ламинираните интериорни врати.

Покритието им с качествен фурнир не позволява да се различат на пръв поглед от дървените, които наистина са красиви, но изключително скъпи поради цената на дървесината, особено на екзотичната и луксозната като ясен, махагон и орех. За разлика от тях ламинираните врати от един и същ вид могат да бъдат покрити с различен фурнир за всяко помещение, така че да изпълнят напълно естетическата си функция.

Те са подходящи за всякакви помещения, дори за бани и тоалетни. Високата им влагоустойчивост позволява да бъдат използвани дълги години дори в помещения с висока влажност. Здрави и леки са, а това е рядко съчетание.

Не е за пренебрегване и факта, че всички останали елементи на интериорните врати – брави, панти, механизми за отваряне, могат лесно да бъдат заменени при повреда. Това е сред най-честите причини за цялостна подмяна на врата, ако тя не е подбрана правилно. Обковът на леките и удобни ламинирани врати е изключително дълготраен и гарантира, че ще можете да ги използвате дълго време, без да се налага закупуване на нови.

Ламинираните интериорни врати Doordecor не се измятат лесно, както това се случва с дървените. Лесно се чистят, има достатъчно много специални почистващи препарати, които поддържат блясъка на покритието. Подобен избор носи минимални рискове, а компромисите са пренебрежително малки.

Шоурум Doordecor се намира на адрес: София, жк Гео Милев, ул.”Хемус” 74, магазин 7. Може да потърсите съвет от техните професионалисти на телефон: 02 971 7078. Компанията е българският представител на чешки врати Sapeli.

Автор:

Този автор има 10 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.